LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE DESTEK TURUNDA

Spor 21.07.2018 - 16:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE DESTEK TURUNDA

İlimizin ve ilçemizin en köklü ve mazisi başarılarla dolu amatör spor kulüplerimizden birisi olan, Değirmenderespor’da yönetim destek turlarını sürdürüyor

BAŞKAN KARA VE YÖNETİMİ İŞ BAŞINDA Kocaeli Amatör Süper Lig temsilcimizden Değirmenderespor’da sezonun açılış tarihi belirlendi. Kulüp Başkanı Severcan Kara ve yönetim kurulu üyeleri, sezon açılışı için geri sayıma başladı. Yeşil siyahlı ekip transferi büyük ölçüde bitirirken, gelecek sezon için semtin havaya girmesi hedefleniyor. Başkan Severcan Kara, Değirmendere’de yer alan esnafları tek tek gezerek, onlara kulübün ürünlerini ulaştırarak gelecek sezon için maddi ve manevi destek istiyor. Başkan Kara, “Gelecek sezon için büyük hedeflerimiz var. Bu hedefler kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Semtimizi armanın etrafında toplamak adına çalışmalarımız devam ediyor. Tek tek kapı kapı gezerek daha güçlü bir şekilde yeni sezona hazırlanmak istiyoruz. Bu durum bizleri daha fazla motive ediyor. Destek olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Yeşil-Siyahlı yönetim, önceki günde Azra İnşaat ve Cancan Elektrik firmalarını ziyaret ederek, kulübün resmi ürünlerini satarak, destek sağladılar. Değirmendere’de esnafların ve Değirmenderelilerin yeşil-siyahlı kulübe olan katkıları ise çığ gibi büyüyor.
İlimizin ve ilçemizin en köklü ve mazisi başarılarla dolu amatör spor kulüplerimizden birisi olan, Değirmenderespor’da yönetim destek turlarını sürdürüyor

BAŞKAN KARA VE YÖNETİMİ İŞ BAŞINDA
Kocaeli Amatör Süper Lig temsilcimizden Değirmenderespor’da sezonun açılış tarihi belirlendi. Kulüp Başkanı Severcan Kara ve yönetim kurulu üyeleri, sezon açılışı için geri sayıma başladı. Yeşil siyahlı ekip transferi büyük ölçüde bitirirken, gelecek sezon için semtin havaya girmesi hedefleniyor. Başkan Severcan Kara, Değirmendere’de yer alan esnafları tek tek gezerek, onlara kulübün ürünlerini ulaştırarak gelecek sezon için maddi ve manevi destek istiyor. Başkan Kara, “Gelecek sezon için büyük hedeflerimiz var. Bu hedefler kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Semtimizi armanın etrafında toplamak adına çalışmalarımız devam ediyor. Tek tek kapı kapı gezerek daha güçlü bir şekilde yeni sezona hazırlanmak istiyoruz. Bu durum bizleri daha fazla motive ediyor. Destek olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Yeşil-Siyahlı yönetim, önceki günde Azra İnşaat ve Cancan Elektrik firmalarını ziyaret ederek, kulübün resmi ürünlerini satarak, destek sağladılar. Değirmendere’de esnafların ve Değirmenderelilerin yeşil-siyahlı kulübe olan katkıları ise çığ gibi büyüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.