DEĞİRMENDERE EVİNDE İHSANİYESPOR DEPLASMANDA

Spor 28.09.2017 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE EVİNDE İHSANİYESPOR DEPLASMANDA

Kocaeli Amatör Süper Lig A ve B Grubunda 3’üncü hafta maçları, yarın ve Pazar günü oynanacak olan maçlarla tamamlanacak.

B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor, Pazar günü saat 17.00 da kendi evinde Kartepe Belediyespor’u konuk ederken, A Grubında İhsaniyespor cumartersi günü deplasmanda Arapçeşmespor ile karşılaşacak. Seka Doğanspor ise haftayı maç yapmadan geçirecek İHSANİYESPOR GEBZE DEPLASMNINDA İlçemizi Amatör Süper Lig A Grubunda temsil eden İhsaniyespor, ligdeki 3’üncü hafta maçını yarın Gebze deplasmanında Arapçeşmespor ile yapacak. Yarın saat 18.00 da Beylikbağı Stadı’nda oynanacak olan maçta, siyah-beyazlı temsilcimizin hedefi ilk galibiyetini almak. Ligin ilk maçında kendi evinde Nusrtetiyespor ile 2-2 berabere kalan İhsaniyespor’un amacı galibiyet. Bu grupta yer alan diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise fikstür gereği bu haftayı maç yapmadan geçirecek. D.DERE KARTEPE’Yİ AĞIRLAYACAK Kocaeli Amatör Süpr Lig B Grubundaki tek temsilcimiz olan Değirmenderespor ise ligin 3. Hafta maçında, Pazar günü Kartepe Belediyespor’u ağırlayacak. Değirmenderespor ile Kartepe Belediyespor maçı, Pazar günü saat 17.00 da Değirmendere Stadı’nda oynanacak. Değirmenderespor, ligin ilk maçında kendi evinde Dilovası belediyespor’u 2-1 yenmiş, 2. Maçta İlimtepe FK’ya yenilmişti. Yeşil-Siyahlılar, Kartepe’yi yenerek evinde kaybetmek istemiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Kocaeli Amatör Süper Lig A ve B Grubunda 3’üncü hafta maçları, yarın ve Pazar günü oynanacak olan maçlarla tamamlanacak.

B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor, Pazar günü saat 17.00 da kendi evinde Kartepe Belediyespor’u konuk ederken, A Grubında İhsaniyespor cumartersi günü deplasmanda Arapçeşmespor ile karşılaşacak. Seka Doğanspor ise haftayı maç yapmadan geçirecek

İHSANİYESPOR GEBZE DEPLASMNINDA

İlçemizi Amatör Süper Lig A Grubunda temsil eden İhsaniyespor, ligdeki 3’üncü hafta maçını yarın Gebze deplasmanında Arapçeşmespor ile yapacak. Yarın saat 18.00 da Beylikbağı Stadı’nda oynanacak olan maçta, siyah-beyazlı temsilcimizin hedefi ilk galibiyetini almak. Ligin ilk maçında kendi evinde Nusrtetiyespor ile 2-2 berabere kalan İhsaniyespor’un amacı galibiyet. Bu grupta yer alan diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise fikstür gereği bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

D.DERE KARTEPE’Yİ AĞIRLAYACAK

Kocaeli Amatör Süpr Lig B Grubundaki tek temsilcimiz olan Değirmenderespor ise ligin 3. Hafta maçında, Pazar günü Kartepe Belediyespor’u ağırlayacak. Değirmenderespor ile Kartepe Belediyespor maçı, Pazar günü saat 17.00 da Değirmendere Stadı’nda oynanacak. Değirmenderespor, ligin ilk maçında kendi evinde Dilovası belediyespor’u 2-1 yenmiş, 2. Maçta İlimtepe FK’ya yenilmişti. Yeşil-Siyahlılar, Kartepe’yi yenerek evinde kaybetmek istemiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.