LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE FIRSAT TEPTİ

Spor 11.12.2017 - 20:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE FIRSAT TEPTİ

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’ndaki temsilcimiz Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği İlimtepe FK ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti.

Yeşil-Siyahlılar Abdullah’la 1-0 öne geçtikleri maçta skoru koruyamadı. Değirmenderespor, Çarşamba (yarın) akşamı deplasmanda Kartepe Belediyespor’a konuk olacak. A Grubundaki temsilcimiz Seka Doğanspor ise Tavşancılspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı   YARIN KARTEPE’YE KONUK OLACAKLAR Amatör Süper Lig B Grubu’ndaki temsilcimiz Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği İlimtepe FK ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti. Yeşil-Siyahlılar maçın 63. Dakikasında Abdullah’la 1-0 öne geçtikler. Ancak, İlimtepe FK’den Muhammet bu gole 76. Dakikada cevap verince durum eşitlendi ve maç 2. Yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Bu beraberlik ile 18 puana yükselen Yeşil-Siyahlılar, play-off potasının hemen altında kaldı. 18 puanlı Temsilcimiz Değirmenderespor, Çarşamba (yarın) akşamı deplasmanda Arslanbey Stadı’nda 15 puanlı Kartepe Belediyespor’a konuk olacak.   SEKA DOĞANSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ Bu sezon oldukça genç ve tecrübesiz bir ekiple, Amatör Süper Lig A Grubunda mücadele eden Seka Doğanspor, hızla birinci kümeye doğru yol alıyor. Seka Doğanspor, önceki akşam Cephanelik Stadı’nda Tavşantepespor’a konuk oldu. Temsilcimiz golcüsü Ferdi ile 1-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve maçı 2-1 mağlup tamamlayarak, son sıraya demir attı. Seka Doğanspor, ligin bu haftasını maç yapmadan geçirecek. Amatör Süper Lig A Grubundaki diğer tamsilcimiz İhsaniyespor ise fikstür gereği geçen haftayı maç yapmadan geçirirken, hafta sonu kendi evinde Gebze temsilcisi Arapçeşmespor’u konbuk edecek. Bu arada, Amatör Süper Lig B Grubu’nda geçtiğimiz haftanın toplu sonuçları ile 13. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   DEĞİRMENDERESPOR: 1 – İLİMTEPE FK: 1   STAT: Değirmendere HAKEMLER: Engin Uğur **, Uğur Mahmut Zengin **, Sefa Hışıl **. DEĞİRMENDERESPOR: Fatih **, Hasan **, Fatih Üstüner **, Eray **, Ahmetcan **, Furkan * (Dk. 20 Murat **), Alican *** (Dk. 90 Emre), Abdullah ***, İbrahim ** (Dk. 83 Murat), Kamil **, Onur **. İLİMTEPE FK: Mehmet ***, Fatih ***, Serhat **, Sinan **, Usame ***, Enes ***, Umut ** (Dk. 80 Mehmet *), Yasin ***, Nihat ** (Dk. 88 Arda), Muhammet ***, Beratcan ** (Dk. 72 Eren *). GOLLER: Abdullah (Dk. 63 Değirmenderespor), Muhammet (Dk. 76 İlimtepe FK).   B GRUBU TOPLU SONUÇLAR Başiskele BLD.-Sultanb Orhan: 0-7 Değirmendersepor-İlimtepe FK: 1-1 Tavşancılspor-Sırrıpaşa FK: 1-2 1937 Sekaspor-Kandıra Belediye: 1-1 Suadiyespor-Dilovası Belediye: 1-1 Kartepe Belediye (BAY)   13. HAFTA MAÇ PROGRAMI 13 ARALIK ÇARŞAMBA Arslanbey Stadı 19.00 Kartepe BLD.-Değirmenderspor Kandıra Stadı 19.15 Kandıra BLD.-Tavşancılspor Derince Stadı 19.00 Sırrıpaşa FK-Başiskele BLD. Esentepe Stadı 19.15 İlimtepe FK-Suadiyespor Salih Gün Stadı 19.15 Dilovası BLD.-1937 Sekaspor ************************  
Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’ndaki temsilcimiz Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği İlimtepe FK ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti.

Yeşil-Siyahlılar Abdullah’la 1-0 öne geçtikleri maçta skoru koruyamadı. Değirmenderespor, Çarşamba (yarın) akşamı deplasmanda Kartepe Belediyespor’a konuk olacak. A Grubundaki temsilcimiz Seka Doğanspor ise Tavşancılspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı

 

YARIN KARTEPE’YE KONUK OLACAKLAR

Amatör Süper Lig B Grubu’ndaki temsilcimiz Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği İlimtepe FK ile 1-1 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti. Yeşil-Siyahlılar maçın 63. Dakikasında Abdullah’la 1-0 öne geçtikler. Ancak, İlimtepe FK’den Muhammet bu gole 76. Dakikada cevap verince durum eşitlendi ve maç 2. Yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Bu beraberlik ile 18 puana yükselen Yeşil-Siyahlılar, play-off potasının hemen altında kaldı. 18 puanlı Temsilcimiz Değirmenderespor, Çarşamba (yarın) akşamı deplasmanda Arslanbey Stadı’nda 15 puanlı Kartepe Belediyespor’a konuk olacak.

 

SEKA DOĞANSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ

Bu sezon oldukça genç ve tecrübesiz bir ekiple, Amatör Süper Lig A Grubunda mücadele eden Seka Doğanspor, hızla birinci kümeye doğru yol alıyor. Seka Doğanspor, önceki akşam Cephanelik Stadı’nda Tavşantepespor’a konuk oldu. Temsilcimiz golcüsü Ferdi ile 1-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve maçı 2-1 mağlup tamamlayarak, son sıraya demir attı. Seka Doğanspor, ligin bu haftasını maç yapmadan geçirecek. Amatör Süper Lig A Grubundaki diğer tamsilcimiz İhsaniyespor ise fikstür gereği geçen haftayı maç yapmadan geçirirken, hafta sonu kendi evinde Gebze temsilcisi Arapçeşmespor’u konbuk edecek.

Bu arada, Amatör Süper Lig B Grubu’nda geçtiğimiz haftanın toplu sonuçları ile 13. Haftanın maç programı şöyle: Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

DEĞİRMENDERESPOR: 1 – İLİMTEPE FK: 1

 

STAT: Değirmendere

HAKEMLER: Engin Uğur **, Uğur Mahmut Zengin **, Sefa Hışıl **.

DEĞİRMENDERESPOR: Fatih **, Hasan **, Fatih Üstüner **, Eray **, Ahmetcan **, Furkan * (Dk. 20 Murat **), Alican *** (Dk. 90 Emre), Abdullah ***, İbrahim ** (Dk. 83 Murat), Kamil **, Onur **.

İLİMTEPE FK: Mehmet ***, Fatih ***, Serhat **, Sinan **, Usame ***, Enes ***, Umut ** (Dk. 80 Mehmet *), Yasin ***, Nihat ** (Dk. 88 Arda), Muhammet ***, Beratcan ** (Dk. 72 Eren *).

GOLLER: Abdullah (Dk. 63 Değirmenderespor), Muhammet (Dk. 76 İlimtepe FK).

 

B GRUBU TOPLU SONUÇLAR

Başiskele BLD.-Sultanb Orhan: 0-7

Değirmendersepor-İlimtepe FK: 1-1

Tavşancılspor-Sırrıpaşa FK: 1-2

1937 Sekaspor-Kandıra Belediye: 1-1

Suadiyespor-Dilovası Belediye: 1-1

Kartepe Belediye (BAY)

 

13. HAFTA MAÇ PROGRAMI

13 ARALIK ÇARŞAMBA

Arslanbey Stadı

19.00 Kartepe BLD.-Değirmenderspor

Kandıra Stadı

19.15 Kandıra BLD.-Tavşancılspor

Derince Stadı

19.00 Sırrıpaşa FK-Başiskele BLD.

Esentepe Stadı

19.15 İlimtepe FK-Suadiyespor

Salih Gün Stadı

19.15 Dilovası BLD.-1937 Sekaspor

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.