LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE FARK ATTI

Spor 10.12.2018 - 08:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE FARK ATTI

Değirmenderespor sahasında Sırrıpaşa FK’yı 5-0 yendi ve grubun yeni lideri oldu.

Bu sezonki hedefini BAL olarak belirleyen Değirmenderespor sahasında oynadığı maçta Derince Sırrıpaşa FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 15.dakikasında gelişen atakta Oğuz Kaan ile yeşil siyahlılar 1-0 öne geçmeyi başardı. 23.dakikada Yunus Emre’nin attığı golle farkı ikiye çıkartmayı başaran Değirmenderespor  36.dakikada İbrahim’in penaltıdan attığı golle 3-0’ı buldu. Kartlar havada uçuştu Değirmenderespor’un üstünlüğü karşılaşmanın ikinci yarısında da sürdü. Yeşil siyahlılar bu devrede de golleri buldu. Önce Armağan ile farkı 4 yapan Değirmenderespor, Burak Oğulcan Demir ile 5-0’ı bulmayı başardı. Gerilimin tavan yaptığı bir pozisyonun ardından Sırrıpaşa’da Cenk ve Melih kırmızı kart görürken Değirmendere’de Yunus Emre oyundan atıldı.
Değirmenderespor sahasında Sırrıpaşa FK’yı 5-0 yendi ve grubun yeni lideri oldu.

Bu sezonki hedefini BAL olarak belirleyen Değirmenderespor sahasında oynadığı maçta Derince Sırrıpaşa FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 15.dakikasında gelişen atakta Oğuz Kaan ile yeşil siyahlılar 1-0 öne geçmeyi başardı. 23.dakikada Yunus Emre’nin attığı golle farkı ikiye çıkartmayı başaran Değirmenderespor  36.dakikada İbrahim’in penaltıdan attığı golle 3-0’ı buldu.

Kartlar havada uçuştu

Değirmenderespor’un üstünlüğü karşılaşmanın ikinci yarısında da sürdü. Yeşil siyahlılar bu devrede de golleri buldu. Önce Armağan ile farkı 4 yapan Değirmenderespor, Burak Oğulcan Demir ile 5-0’ı bulmayı başardı. Gerilimin tavan yaptığı bir pozisyonun ardından Sırrıpaşa’da Cenk ve Melih kırmızı kart görürken Değirmendere’de Yunus Emre oyundan atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.