LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE İLÇE OLSUN MU ?

Değirmendere 10.09.2018 - 07:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE İLÇE OLSUN MU ?

Eski gazeteci Köksal Tüfekçioğlu, sosyal medya hesabından yeni bir tartışma başlattı.

Değirmendere ilçe olmak istiyor başlığı ile bir paylaşımda bulunan Tüfekçioğlu şunları yazdı ; DEĞİRMENDERE İLÇE OLMAK İSTİYOR Değirmendere'yi kazanamayanlar Gölcüğe katarak kazandılar. Ama 10 yıl sonra Değirmendere yüzünden Gölcük'üde kaybetme korkusu yaşamaya başladılar. Geçtiğimiz seçim paçayı zor kurtardılar ama bu defa artık korkmanıza gerek kalmayacak. Değirmendere ilçe olmak için kolları sıvadı yola çıkıyor. 40 küsur bin nüfusu olan ve Halıdere ile Ulaşlıyı kattınmı basiskelenin nüfusuna yaklaşan bir yeri sen kasaba olarak tutamazsın. 10 yıl boyunca göstermelik etkinliklerle avuttuğunuz Değirmendere İlçe olup sanatın sporun ve belediyeciliğin başkenti olmak istiyor.  Değirmendere halkı hazır,  Değirmendere hazır. Değirmendere Belediyesi, belde belediyelerinin kapatılması sonrasında Gölcük'e bağlanmıştı. .Değirmendere halkı bu durumabüyük tepki göstermişti. 2009 dan bu güne, Değirmendere ye yeterli hizmet gelmediğini iddia eden Değirmenderelilerin, Köksal Tüfekçioğlu'Nun bu yazısını nasıl karşılayacağı merak ediliyor.
Eski gazeteci Köksal Tüfekçioğlu, sosyal medya hesabından yeni bir tartışma başlattı.

Değirmendere ilçe olmak istiyor başlığı ile bir paylaşımda bulunan Tüfekçioğlu şunları yazdı ;

DEĞİRMENDERE İLÇE OLMAK İSTİYOR

Değirmendere'yi kazanamayanlar Gölcüğe katarak kazandılar. Ama 10 yıl sonra Değirmendere yüzünden Gölcük'üde kaybetme korkusu yaşamaya başladılar. Geçtiğimiz seçim paçayı zor kurtardılar ama bu defa artık korkmanıza gerek kalmayacak. Değirmendere ilçe olmak için kolları sıvadı yola çıkıyor. 40 küsur bin nüfusu olan ve Halıdere ile Ulaşlıyı kattınmı basiskelenin nüfusuna yaklaşan bir yeri sen kasaba olarak tutamazsın.
10 yıl boyunca göstermelik etkinliklerle avuttuğunuz Değirmendere İlçe olup sanatın sporun ve belediyeciliğin başkenti olmak istiyor. 
Değirmendere halkı hazır, 
Değirmendere hazır.

Değirmendere Belediyesi, belde belediyelerinin kapatılması sonrasında Gölcük'e bağlanmıştı. .Değirmendere halkı bu durumabüyük tepki göstermişti. 2009 dan bu güne, Değirmendere ye yeterli hizmet gelmediğini iddia eden Değirmenderelilerin, Köksal Tüfekçioğlu'Nun bu yazısını nasıl karşılayacağı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.