LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİ İHALESİ YAPILDI

Değirmendere 11.09.2018 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİ İHALESİ YAPILDI

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark yapım işi ihalesi 11 Eylül 2018 de Gölcük Belediyesi Encümen odasında gerçekleşti.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 3 istekli firma katıldı. İhaleye katılan 3 firmadan Yelken Yapı İnş. Aş şirketi 14.883.000,00 TL, İkraz inş.müh.mad.Loj.Akary. Otom. Paz.san.tic.ltd.şti ile Nivol İnş ve Müh. San ve Tic Ltd. Şti iş ortaklığı 10.777.000,00 TL, Gül AŞ İnş.Hafr.Nakl.İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti 10.308.000,00 Tl teklif verdiler. Katılan firmaların teklifleri ihale komisyonunca değerlendirilip sonuç açıklanacak. 6 gün otopark bir gün halk pazarı olacak Cadde ve sokaklarda Pazar yeri açılmasını kaldırılmasıyla birlikte ilçemizde teker teker kapalı Pazar yerleri yapılmaya veya projeleri hazırlanmaya başlandı. Bunların en sonuncusu da Değirmendere cumartesi pazarı için yapılacak olan kapalı otopark ve sosyal tesis binası ile Değirmendereli vatandaşlar ve pazarcı esnafı cadde ve sokaklarda değil haftanın 6 günü otopark bir günü Pazar olarak kullanılacak olan kapalı Pazar yerine kavuşuyor.
Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark yapım işi ihalesi 11 Eylül 2018 de Gölcük Belediyesi Encümen odasında gerçekleşti.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 3 istekli firma katıldı. İhaleye katılan 3 firmadan Yelken Yapı İnş. Aş şirketi 14.883.000,00 TL, İkraz inş.müh.mad.Loj.Akary. Otom. Paz.san.tic.ltd.şti ile Nivol İnş ve Müh. San ve Tic Ltd. Şti iş ortaklığı 10.777.000,00 TL, Gül AŞ İnş.Hafr.Nakl.İth.İhr.San.ve Tic.Ltd.Şti 10.308.000,00 Tl teklif verdiler. Katılan firmaların teklifleri ihale komisyonunca değerlendirilip sonuç açıklanacak.

6 gün otopark bir gün halk pazarı olacak
Cadde ve sokaklarda Pazar yeri açılmasını kaldırılmasıyla birlikte ilçemizde teker teker kapalı Pazar yerleri yapılmaya veya projeleri hazırlanmaya başlandı. Bunların en sonuncusu da Değirmendere cumartesi pazarı için yapılacak olan kapalı otopark ve sosyal tesis binası ile Değirmendereli vatandaşlar ve pazarcı esnafı cadde ve sokaklarda değil haftanın 6 günü otopark bir günü Pazar olarak kullanılacak olan kapalı Pazar yerine kavuşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.