LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİNE KO-MEK AÇILACAK

Gölcük 05.09.2019 - 18:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİNE KO-MEK AÇILACAK

Gölcük Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda 27. Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nde verilecek ödül miktarları belirlendi

Gölcük Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri katılım gösterdi. Meclis toplantısı öncesinde ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. MADDELER, OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ Gündemin birinci maddesi “27. Yeşil İhsaniye Elma Festivali Ödül Miktarının Belirlenmesi” oldu. Söz konusu festivalde üçüncülere çeyrek, ikincilere yarım, birincilere ise cumhuriyet altını verilmesi teklif edildi. Söz konusu madde, oy birliği ile kabul edildi. İkinci maddede “1 adet çöp kamyonu, 1 adet damperli kamyon araç alımı ile 2019 Mali Yılı Bütçesi T cetveline ilave edilmesi” konusu görüşüldü. Bu madde de oy birliği ile kabul edildi. SAĞLIK MERKEZİ YENİLENECEK Gündemin üçüncü maddesinde “Gölcük İhsaniye Çiftlik Aile Sağlığı Merkezi 113 Ada 1 Parsel nolu sağlık tesis alanının Sağlık Bakanlığı adına İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi” görüşüldü. Söz konusu alanın 25 yıllığına tahsis edileceği dile getirildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Dördüncü madde olan “İhsaniye Merkez Mah. 830 Ada 8, 9, 10 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu”, oy birliği ile kabul edildi.  ELLİBEŞ VE ABİŞ’E TEŞEKKÜR Gündemin son maddesinde ise “Değirmendere’de yapılan katlı otopark ve kapalı pazar yerinin üst katında bulunan spor salonu, giyim salonu, 4, 5, 6, 7 ve 8 nolu dersliklerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi” görüşüldü. Alanın beş yıllığına tahsis edileceği ifade edildi ve bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Başkan Sezer “Kapalı pazar alanı önceki dönemde yapılmaya başlandı. tamamlanmak üzere önceki dönem katkısı olan şuan meclisimizde bulunan Kocaeli Bölge Koordinatörümüz Nihat Abiş ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum. Pazarcılar odamızla o dönem yapılan protokol doğrultusunda tamamlandığında pazarcılarımız kapalı pazar alanına geçecekler”dedi.
Gölcük Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda 27. Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nde verilecek ödül miktarları belirlendi

Gölcük Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri katılım gösterdi. Meclis toplantısı öncesinde ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

MADDELER, OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Gündemin birinci maddesi “27. Yeşil İhsaniye Elma Festivali Ödül Miktarının Belirlenmesi” oldu. Söz konusu festivalde üçüncülere çeyrek, ikincilere yarım, birincilere ise cumhuriyet altını verilmesi teklif edildi. Söz konusu madde, oy birliği ile kabul edildi. İkinci maddede “1 adet çöp kamyonu, 1 adet damperli kamyon araç alımı ile 2019 Mali Yılı Bütçesi T cetveline ilave edilmesi” konusu görüşüldü. Bu madde de oy birliği ile kabul edildi.
SAĞLIK MERKEZİ YENİLENECEK
Gündemin üçüncü maddesinde “Gölcük İhsaniye Çiftlik Aile Sağlığı Merkezi 113 Ada 1 Parsel nolu sağlık tesis alanının Sağlık Bakanlığı adına İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi” görüşüldü. Söz konusu alanın 25 yıllığına tahsis edileceği dile getirildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Dördüncü madde olan “İhsaniye Merkez Mah. 830 Ada 8, 9, 10 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi komisyon raporu”, oy birliği ile kabul edildi. 
ELLİBEŞ VE ABİŞ’E TEŞEKKÜR
Gündemin son maddesinde ise “Değirmendere’de yapılan katlı otopark ve kapalı pazar yerinin üst katında bulunan spor salonu, giyim salonu, 4, 5, 6, 7 ve 8 nolu dersliklerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi” görüşüldü. Alanın beş yıllığına tahsis edileceği ifade edildi ve bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Başkan Sezer “Kapalı pazar alanı önceki dönemde yapılmaya başlandı. tamamlanmak üzere önceki dönem katkısı olan şuan meclisimizde bulunan Kocaeli Bölge Koordinatörümüz Nihat Abiş ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum. Pazarcılar odamızla o dönem yapılan protokol doğrultusunda tamamlandığında pazarcılarımız kapalı pazar alanına geçecekler”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.