LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE KAYIPSIZ 2-1

08.10.2018 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KAYIPSIZ 2-1

Süper Lig B Grubu’nun üçüncü haftasının en önemli maçlarından biri de Değirmenderespor ile Bekirderespor arasında oynandı

Ligde oynadığı ilk iki maçı kazanan ev sahibi ekip 1-0 geriye düştüğü maçta, Bekirderespor’u Oğulcan ve Eray’ın attığı gollerle 2-1 yendi, 3’te 3 yaptı.   BEKİRDERE 9 KİŞİ KALDI Üç yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Bekirderespor, ilk iki maçından 1 puan aldı. Önceki akşamda Değirmenderespor karşısında maça iyi başlayan, Mehmet ile de 1-0 öne geçen Bekirderespor, bu üstünlüğünü sürdüremedi. 28’inci dakikada Değirmendere Oğulcan ile penaltı atışından yararlanamadı. 38’de aynı oyuncu bu kez serbest atıştan takımın eşitlik sayısını attı. Bekirderespor, ikinci yarıda Mustafa Yıldırım ve Onur Yaka’nın atılmasıyla da sahada 9 kişi kaldı. Değirmenderespor, bunu çok iyi değerlendirdi, Eray’ın attığı golle çok önemli 3 puanın sahibi oldu.  
Süper Lig B Grubu’nun üçüncü haftasının en önemli maçlarından biri de Değirmenderespor ile Bekirderespor arasında oynandı

Ligde oynadığı ilk iki maçı kazanan ev sahibi ekip 1-0 geriye düştüğü maçta, Bekirderespor’u Oğulcan ve Eray’ın attığı gollerle 2-1 yendi, 3’te 3 yaptı.

 

BEKİRDERE 9 KİŞİ KALDI

Üç yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Bekirderespor, ilk iki maçından 1 puan aldı. Önceki akşamda Değirmenderespor karşısında maça iyi başlayan, Mehmet ile de 1-0 öne geçen Bekirderespor, bu üstünlüğünü sürdüremedi. 28’inci dakikada Değirmendere Oğulcan ile penaltı atışından yararlanamadı. 38’de aynı oyuncu bu kez serbest atıştan takımın eşitlik sayısını attı. Bekirderespor, ikinci yarıda Mustafa Yıldırım ve Onur Yaka’nın atılmasıyla da sahada 9 kişi kaldı. Değirmenderespor, bunu çok iyi değerlendirdi, Eray’ın attığı golle çok önemli 3 puanın sahibi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.