LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPIMI BAŞLADI

Değirmendere 13.04.2018 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPIMI BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Yüzbaşılar mevkiine köprülü kavşak yapımına başladı. Üst geçit yıkılarak çalışma başlatıldı.

YÜZBAŞILAR’DA TRANSİT OLACAK Değirmendere köprülü kavşakdan sonra Yüzbaşılar kavşağı bölgedeki trafiği transit hale getirecek. Gölcük-2 kavşağından sonra yer alan ve mevcutta trafik ışıklarıyla kontrol edilen Yüzbaşılar Kavşağı köprülü kavşakla rahat bir nefes alacak. İzmit -Yalova karayolu (D-130) üzerinde mevcut Değirmendere ve Gölcük-2 kavşakları ile transit geçiş yapan anayol trafiği, projenin tamamlanmasıyla Yüzbaşılar Mevkiinde akış sağlanacak. Proje ile Yüzbaşılar’daki trafik ışıkları ortadan kalkacak. Yalova ve İzmit yönlü dönüşler köprü altındaki dönel kavşaktan yapılacak.   190 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK Proje kapsamında yaklaşık 190 metre uzunluğunda, 8 açıklıklı ön germeli basit kirişli köprü yapılacak. Kavşak alanında şeffaflık sağlanarak, çevre yerleşimleri, estetik açıdan en az rahatsız edilmek suretiyle köprü altında dönen kavşak ile geri dönüşler için uygun, güvenli alan bırakılması için köprü boyu uzun tutulacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Yüzbaşılar mevkiine köprülü kavşak yapımına başladı. Üst geçit yıkılarak çalışma başlatıldı.

YÜZBAŞILAR’DA TRANSİT OLACAK

Değirmendere köprülü kavşakdan sonra Yüzbaşılar kavşağı bölgedeki trafiği transit hale getirecek. Gölcük-2 kavşağından sonra yer alan ve mevcutta trafik ışıklarıyla kontrol edilen Yüzbaşılar Kavşağı köprülü kavşakla rahat bir nefes alacak. İzmit -Yalova karayolu (D-130) üzerinde mevcut Değirmendere ve Gölcük-2 kavşakları ile transit geçiş yapan anayol trafiği, projenin tamamlanmasıyla Yüzbaşılar Mevkiinde akış sağlanacak. Proje ile Yüzbaşılar’daki trafik ışıkları ortadan kalkacak. Yalova ve İzmit yönlü dönüşler köprü altındaki dönel kavşaktan yapılacak.

 

190 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK
Proje kapsamında yaklaşık 190 metre uzunluğunda, 8 açıklıklı ön germeli basit kirişli köprü yapılacak. Kavşak alanında şeffaflık sağlanarak, çevre yerleşimleri, estetik açıdan en az rahatsız edilmek suretiyle köprü altında dönen kavşak ile geri dönüşler için uygun, güvenli alan bırakılması için köprü boyu uzun tutulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.