LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE RAHVAN KOŞUSU YAPILDI

Spor 22.05.2017 - 19:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE RAHVAN KOŞUSU YAPILDI

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara Toplam 76 at katıldı. Yarışlara Bolu, Eskişehir, Ankara, İzmir, Ödemiş, Turgutlu, Kütahya, Sapanca, Nazilli, Bursa, Konya, Afyon, Gölcük, Değirmendere bölgelerinden at yarış sahipleri katıldı.

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara Toplam 76 at katıldı. YAĞMUR YARIŞ HEYCANINA ENGEL OLMADI Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapılan, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları D.Dere Koşusunda Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Deste boy, Dörtlü taylar, Üçlü taylar, İthal atlar, Köylü Dörtnal ve İkili Taylar olmak üzere 10 dalda yapıldı. Yağmurlu havaya rağmen kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği yarışlar çok çekişmeli geçti. DEĞİRMENCİ “YARIŞLARA İLGİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR” Yarışmalar öncesinde yarışmaları izlemek üzere gelen Davetli, Misafir ve Vatandaşlar ile Tüm Yarışmacılara hitaben bir konuşma yapan Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Yarışlara ilgi her geçen sene daha da artıyor. Gösterilen ilgi nedeniyle bizlerde bu sevince bu heyecana ortak olmak ve destek vermek için güzel çalışmalar hazırlıyoruz. Güzel vatanımın her bir yöresinden gelip bu yarışlara iştirak eden tüm yarışseverlere teşekkürlerimi arz ediyorum. Gördüğünüz üzere karşı tarafta eksiğimiz olan bir binayı da inşa ettik. Bu bina hem yarışa gelen atlarımızın, hemde uzak yörelerden gelen atlarımızın konaklayacağı bir yer olarak hizmet vermeye başladı. Ayrıca at binicilik eğitimi almak isteyen gençlerimiz için de bir tesis kurulmuş oldu. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.   Yarışları izlemek üzere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ve yarış severler izledi. Oldukça heyecan uyandıran ve nefes kesen yarışmalar sonunda, dereceye giren atlar,  BAŞATLAR 1-Hüsamettin Küçükmeral- Konya 2-Bacıoğlu İnşaat- Gölcük 3-İsmail Oka- Afyon  BAŞALTI ATLAR 1-Süleyman Avcı - Bursa 2-Adnan Burgaz - İzmir 3-Tecelli Ersoy - İzmir  BÜYÜKORTA ATLAR 1-Cemil Ar - Bursa 2-Salih Şimşir - Bursa 3-Sermet Kuda - Balıkesir  KÜÇÜKORTA ATLAR 1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya  2-Ali Kora - Side 3-Mehmet Ellibeş - Gölcük  4'LÜ TAYLAR 1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya 2-Murat Külemmenoğlu – Ankara 3- Mehmet Barut - Bursa 3'LÜ TAYLAR 1- Murat Külemmenoğlu – Ankara 2- Selahattin Gözen – Kütahya 3- İsmet Yıldırım -  Eskişehir İKİLİ TAYLAR 1-Mehmet Kuş – Gölcük 2- M. Kaan Uzer-  Gölcük  İTHAL A GRUBU 1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya 2-Ergüven Sevim - Gölcük  KÖYLÜ DÖRTNAL 1-    Engün Kesdoğan – Gölcük 2-    Engün Kesdoğan – Gölcük  3-    İmrah İlek – Sapanca
Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara Toplam 76 at katıldı. Yarışlara Bolu, Eskişehir, Ankara, İzmir, Ödemiş, Turgutlu, Kütahya, Sapanca, Nazilli, Bursa, Konya, Afyon, Gölcük, Değirmendere bölgelerinden at yarış sahipleri katıldı.

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapıldı. 10 kategoride yapılan yarışlara Toplam 76 at katıldı.

YAĞMUR YARIŞ HEYCANINA ENGEL OLMADI
Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapılan, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları D.Dere Koşusunda Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Deste boy, Dörtlü taylar, Üçlü taylar, İthal atlar, Köylü Dörtnal ve İkili Taylar olmak üzere 10 dalda yapıldı. Yağmurlu havaya rağmen kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği yarışlar çok çekişmeli geçti.

DEĞİRMENCİ “YARIŞLARA İLGİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR”
Yarışmalar öncesinde yarışmaları izlemek üzere gelen Davetli, Misafir ve Vatandaşlar ile Tüm Yarışmacılara hitaben bir konuşma yapan Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Yarışlara ilgi her geçen sene daha da artıyor. Gösterilen ilgi nedeniyle bizlerde bu sevince bu heyecana ortak olmak ve destek vermek için güzel çalışmalar hazırlıyoruz. Güzel vatanımın her bir yöresinden gelip bu yarışlara iştirak eden tüm yarışseverlere teşekkürlerimi arz ediyorum. Gördüğünüz üzere karşı tarafta eksiğimiz olan bir binayı da inşa ettik. Bu bina hem yarışa gelen atlarımızın, hemde uzak yörelerden gelen atlarımızın konaklayacağı bir yer olarak hizmet vermeye başladı. Ayrıca at binicilik eğitimi almak isteyen gençlerimiz için de bir tesis kurulmuş oldu. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.
 
Yarışları izlemek üzere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ve yarış severler izledi.
Oldukça heyecan uyandıran ve nefes kesen yarışmalar sonunda, dereceye giren atlar, 
BAŞATLAR
1-Hüsamettin Küçükmeral- Konya
2-Bacıoğlu İnşaat- Gölcük
3-İsmail Oka- Afyon 
BAŞALTI ATLAR
1-Süleyman Avcı - Bursa
2-Adnan Burgaz - İzmir
3-Tecelli Ersoy - İzmir 
BÜYÜKORTA ATLAR
1-Cemil Ar - Bursa
2-Salih Şimşir - Bursa
3-Sermet Kuda - Balıkesir 
KÜÇÜKORTA ATLAR
1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya 
2-Ali Kora - Side
3-Mehmet Ellibeş - Gölcük 
4'LÜ TAYLAR
1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya
2-Murat Külemmenoğlu – Ankara
3- Mehmet Barut - Bursa
3'LÜ TAYLAR
1- Murat Külemmenoğlu – Ankara
2- Selahattin Gözen – Kütahya
3- İsmet Yıldırım -  Eskişehir
İKİLİ TAYLAR
1-Mehmet Kuş – Gölcük
2- M. Kaan Uzer-  Gölcük
 İTHAL A GRUBU
1- Hüsamettin Küçükmeral- Konya
2-Ergüven Sevim - Gölcük
 KÖYLÜ DÖRTNAL
1-    Engün Kesdoğan – Gölcük
2-    Engün Kesdoğan – Gölcük 
3-    İmrah İlek – Sapanca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.