LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE SAHİLDE TEMİZLİK

Gündem 14.08.2020 - 12:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE SAHİLDE TEMİZLİK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince Değirmendere Sahil ve Çınarlı Parkı’nda form budaması ve temizlik çalışması yapıldı.

Değirmendere Sahil Parkı ve Çınarlı Parkı düzenli olarak bakımdan geçiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda parklardaki palmiyeler ile ibreli ve çalı formundaki bitkilerin budamaları yapıldı. Genel kapsamlı temizliğin de yapıldığı parklardaki çalışmalar ile yeşil alanların ve ağaçların uzun ömürlü ve bakımlı olması sağlanıyor   SAHİLDE TEMİZLİK Yaz mevsiminin gelmesi ile artan sıcaklıklardan vatandaşlar özellikle hafta sonları sahil parklarına ve mesire alanlarına ilgi gösteriyor. Vatandaşların hem bakımlı hem de temiz bir çevrede dinlenebilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Gölcük ilçesindeki Değirmendere Sahil Parkı Ve Çınarlı Parkı’ndaki yeşil alanlarda tırpan kesimi ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.   FORM BUDAMASI Büyükşehir ekipleri bu kapsamda Değirmendere Sahil Parkı ve Çınarlı Parkında form budama çalışmaları yaptı. Çalışmalar doğrultusunda park alanında bulunan ağaçların form budaması yapıldı. Budamalar ibreli ağaçlarda ve çalı grubunda gerçekleştirildi.   UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI SAĞLANIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yeşil alanların daha uzun ömürlü ve bakımlı olabilmesi için periyodik olarak bakım çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda yoğun bir çalışma ortaya koyan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, sahile farklı bir güzellik katan palmiyelerin vinç yardımı ile budaması yapıldı. Budamadan dolayı ortaya çıkan dallar ise çevreye zarar vermeden taşındı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince Değirmendere Sahil ve Çınarlı Parkı’nda form budaması ve temizlik çalışması yapıldı.

Değirmendere Sahil Parkı ve Çınarlı Parkı düzenli olarak bakımdan geçiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda parklardaki palmiyeler ile ibreli ve çalı formundaki bitkilerin budamaları yapıldı. Genel kapsamlı temizliğin de yapıldığı parklardaki çalışmalar ile yeşil alanların ve ağaçların uzun ömürlü ve bakımlı olması sağlanıyor

 

SAHİLDE TEMİZLİK

Yaz mevsiminin gelmesi ile artan sıcaklıklardan vatandaşlar özellikle hafta sonları sahil parklarına ve mesire alanlarına ilgi gösteriyor. Vatandaşların hem bakımlı hem de temiz bir çevrede dinlenebilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Gölcük ilçesindeki Değirmendere Sahil Parkı Ve Çınarlı Parkı’ndaki yeşil alanlarda tırpan kesimi ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

FORM BUDAMASI

Büyükşehir ekipleri bu kapsamda Değirmendere Sahil Parkı ve Çınarlı Parkında form budama çalışmaları yaptı. Çalışmalar doğrultusunda park alanında bulunan ağaçların form budaması yapıldı. Budamalar ibreli ağaçlarda ve çalı grubunda gerçekleştirildi.

 

UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI SAĞLANIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yeşil alanların daha uzun ömürlü ve bakımlı olabilmesi için periyodik olarak bakım çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda yoğun bir çalışma ortaya koyan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, sahile farklı bir güzellik katan palmiyelerin vinç yardımı ile budaması yapıldı. Budamadan dolayı ortaya çıkan dallar ise çevreye zarar vermeden taşındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.