DEĞİRMENDERE SEZER'i BAĞRINA BASTI

14.03.2019 - 07:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE SEZER'i BAĞRINA BASTI

Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, akşam Değrimenderelilerle buluştu. Değirmendere de Sezer'i adeta başkan gibi karşılayan vatandaşlar. Yıldırım'ı bağrına bastı.

      Ak Parti Belediye Meclis üye adayları Oğuz Çelebi ve Murat Eker tarafından eksiksiz olarak hazırlanan proje tanıtım toplantısında konuşan Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere ile ilgili projelerini, barkovizyon eşliğinde vatandaşlara tek tek anlattı. Değirmendere 'nin çehresini değştireceklerini ve yeniden bir kültür -sanat merkezi haline getireceklerini belirten Sezer,toplantıda gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duydu. Cumhu ittifakının ortağı MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve meclis üye adaylarının hazır bulunduğu toplantıda, Çakır da 31 Mart seçimlerinin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.  Toplantının organizasyonunu meclis üyesi adayları Oğuz Çelebi ve Murat Eker yaptı. Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, 31 Mart seçimlerinin önemini vurguladı. Değirmendere de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Ali Yıldırım Sezer'i, MHP'liler de yanlız bırakmadı.  Toplantıya Sezer'in yakınları ile birlikte çok sayıda bayan da katılarak Değirmendere ile ilgili projeleri barkovizyon eşliğinde izledi.  
Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, akşam Değrimenderelilerle buluştu. Değirmendere de Sezer'i adeta başkan gibi karşılayan vatandaşlar. Yıldırım'ı bağrına bastı.

 

 

 

Ak Parti Belediye Meclis üye adayları Oğuz Çelebi ve Murat Eker tarafından eksiksiz olarak hazırlanan proje tanıtım toplantısında konuşan Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere ile ilgili projelerini, barkovizyon eşliğinde vatandaşlara tek tek anlattı.

Değirmendere 'nin çehresini değştireceklerini ve yeniden bir kültür -sanat merkezi haline getireceklerini belirten Sezer,toplantıda gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duydu.

Cumhu ittifakının ortağı MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve meclis üye adaylarının hazır bulunduğu toplantıda, Çakır da 31 Mart seçimlerinin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. 

Toplantının organizasyonunu meclis üyesi adayları Oğuz Çelebi ve Murat Eker yaptı.

Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, 31 Mart seçimlerinin önemini vurguladı.

Değirmendere de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Ali Yıldırım Sezer'i, MHP'liler de yanlız bırakmadı. 

Toplantıya Sezer'in yakınları ile birlikte çok sayıda bayan da katılarak Değirmendere ile ilgili projeleri barkovizyon eşliğinde izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.