LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE VE KAVAKLI SAHİLLERİNE ÖZEL ÖNLEM

Gündem 20.02.2020 - 12:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE VE KAVAKLI SAHİLLERİNE ÖZEL ÖNLEM

Yeni Gölcük Gazetesi İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na Kavalı sahilini ve Değirmendere sahilinde özellikle yazın alınacak özel güvenlik önlemlerini sordu.

Yeni Gölcük Gazetesi İl Emniyet Müdürü  Veysel Tipioğlu’na Vatandaş özellikle Kavaklı sahiline inmeye korkuyor. Ciddi güvenlik sorunu var. Emniyet müdürlerimiz farklı çalışmalar yaptı ama kesin çözüm alamadı. Değirmendere sahilinin özellikle yaz akşamları nüfusu artıyor. Bu iki sahilde güvenlik için özel önlem almayı düşünüyor musunuz ” diye sordu. GÖLCÜK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Emniyet Müdürü Tipioğlu “ Kocaeli’de tüm suçların işlendiği ve işleneceği alanlarda varız.  Elbette ki  Kavaklı sahilimizde Değirmendere sahilimizde bizim için çok önemli. Gölcük’de bizim çok önemsediğimiz  lokasyon. Kavaklı’da üç ay önce Narkotik Mücadele  şube gurup amirliğini kurduk. Ciddi faydaları olmaya başladı.  Ciddi geri dönüşleri ve faydaları oldu. Bundan sonrada Söylediklerinizi mutlaka  değerlendireceğiz. Alternatif çözümler getireceğiz” dedi.
Yeni Gölcük Gazetesi İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na Kavalı sahilini ve Değirmendere sahilinde özellikle yazın alınacak özel güvenlik önlemlerini sordu.

Yeni Gölcük Gazetesi İl Emniyet Müdürü  Veysel Tipioğlu’na Vatandaş özellikle Kavaklı sahiline inmeye korkuyor. Ciddi güvenlik sorunu var. Emniyet müdürlerimiz farklı çalışmalar yaptı ama kesin çözüm alamadı. Değirmendere sahilinin özellikle yaz akşamları nüfusu artıyor. Bu iki sahilde güvenlik için özel önlem almayı düşünüyor musunuz ” diye sordu.

GÖLCÜK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Emniyet Müdürü Tipioğlu “ Kocaeli’de tüm suçların işlendiği ve işleneceği alanlarda varız.  Elbette ki  Kavaklı sahilimizde Değirmendere sahilimizde bizim için çok önemli. Gölcük’de bizim çok önemsediğimiz  lokasyon. Kavaklı’da üç ay önce Narkotik Mücadele  şube gurup amirliğini kurduk. Ciddi faydaları olmaya başladı.  Ciddi geri dönüşleri ve faydaları oldu. Bundan sonrada Söylediklerinizi mutlaka  değerlendireceğiz. Alternatif çözümler getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.