LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE'YE KAPALI PAZAR YERİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Değirmendere 05.10.2018 - 16:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'YE KAPALI PAZAR YERİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Değirmendere Başkomutan Caddesi üzeri Arfa Market yanında bulunan arazide yapılması planlanan katlı otopark ve pazar yeri projesi için çalışmalar bu sabah başladı

Gölcük Belediyesi'nin Haziran ayı meclis toplantısında görüşülen Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde yapılması planlanan katlı otopark ve kapalı pazar yeri projesi hayata geçiyor. Cumartesi günleri yaşanan trafik ve mahalle arasında kurulan pazar yeri sorununun çözümü için planlanan proje için kepçeler vurularak temel açma çalışmaları başladı. 1000 metrekarelik alanda 3 kat olarak planlanan pazar yeri ve katlı otopark, cumartesi günleri kapalı Pazar yeri olarak kullanılacak, diğer günler ise otopark olarak hizmet verecek. Zeminle bir olacak olan birinci kat ile ikinci katı kapalı pazar yeri, bir üst kata da sosyal ve eğitim merkezi yapılacak.
Değirmendere Başkomutan Caddesi üzeri Arfa Market yanında bulunan arazide yapılması planlanan katlı otopark ve pazar yeri projesi için çalışmalar bu sabah başladı

Gölcük Belediyesi'nin Haziran ayı meclis toplantısında görüşülen Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde yapılması planlanan katlı otopark ve kapalı pazar yeri projesi hayata geçiyor. Cumartesi günleri yaşanan trafik ve mahalle arasında kurulan pazar yeri sorununun çözümü için planlanan proje için kepçeler vurularak temel açma çalışmaları başladı.

1000 metrekarelik alanda 3 kat olarak planlanan pazar yeri ve katlı otopark, cumartesi günleri kapalı Pazar yeri olarak kullanılacak, diğer günler ise otopark olarak hizmet verecek. Zeminle bir olacak olan birinci kat ile ikinci katı kapalı pazar yeri, bir üst kata da sosyal ve eğitim merkezi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.