DEĞİRMENDERELİ BAHADIR'IN AZMİ

28.05.2017 - 01:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERELİ BAHADIR'IN AZMİ

O bir bilgisayar tutkunu...

Bahadır Ozan 1995 Gölcük doğumlu ve 7 yaşından beri bilgisayar tutkunu… Bugüne kadar bir çok oyun geliştirmiş, bu işe çok zaman ayırmış. Fakat  destek alamadığı için projeleri sonuçsuz kalmış ve kendi ifadesi ile ziyan olmuş. Bir önceki projesi de 2015 yılında gerçekleştirdiği ve Yaşama Tutun adını verdiği proje de destek bulamadığından sonuçlanmamış. Okul hayatı da bu projeler nedeniyle olumsuz etkilenmiş. Fakat Bahadır yılmayarak çalışmalarına devam etmiş. Bahadır Ozan bugünlerde 3 yıldır üzerinde çalıştığı Şehrin Azizleri adını verdiği internet üzerinden online oynanan çevrim içi oyunu bitirmek üzere olmanın heyecanını yaşıyor. Tüm bu projeleri tek başına geliştiren Bahadır, bu projesinin azmin zaferi olacağını, ilgili herkesin desteğini beklediğini ve oyun severlerin bu oyunu çok beğeneceğinden emin olduğunu ifade ediyor.   Oyunda sizi neler bekliyor? Mafya, suçsuz herkesin korkusu. Bu gizemli ve organize suç örgütlerinin her namuslu vatandaşın korkusu haline geldi. Korkunç Mafya çağı İtalya'nın Sicilya adasında 1900'lü yılların başında başladı. Silahlı soygun, cinayet ve diğer cani suçlar, bu adamların hiç duracağı yok. Duruma el atmanın zamanı geldi sende bu dünyaya katıl ve kötüleri yen...      
O bir bilgisayar tutkunu...

Bahadır Ozan 1995 Gölcük doğumlu ve 7 yaşından beri bilgisayar tutkunu…

Bugüne kadar bir çok oyun geliştirmiş, bu işe çok zaman ayırmış. Fakat  destek alamadığı için projeleri sonuçsuz kalmış ve kendi ifadesi ile ziyan olmuş.

Bir önceki projesi de 2015 yılında gerçekleştirdiği ve Yaşama Tutun adını verdiği proje de destek bulamadığından sonuçlanmamış.

Okul hayatı da bu projeler nedeniyle olumsuz etkilenmiş.

Fakat Bahadır yılmayarak çalışmalarına devam etmiş.

Bahadır Ozan bugünlerde 3 yıldır üzerinde çalıştığı Şehrin Azizleri adını verdiği internet üzerinden online oynanan çevrim içi oyunu bitirmek üzere olmanın heyecanını yaşıyor.

Tüm bu projeleri tek başına geliştiren Bahadır, bu projesinin azmin zaferi olacağını, ilgili herkesin desteğini beklediğini ve oyun severlerin bu oyunu çok beğeneceğinden emin olduğunu ifade ediyor.

 

Oyunda sizi neler bekliyor?


Mafya, suçsuz herkesin korkusu. Bu gizemli ve organize suç örgütlerinin her namuslu vatandaşın korkusu haline geldi.
Korkunç Mafya çağı İtalya'nın Sicilya adasında 1900'lü yılların başında başladı.
Silahlı soygun, cinayet ve diğer cani suçlar, bu adamların hiç duracağı yok.
Duruma el atmanın zamanı geldi sende bu dünyaya katıl ve kötüleri yen...

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.