LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERELİ RESSAM MALTA'DA SERGİ AÇTI

24.10.2018 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERELİ RESSAM MALTA'DA SERGİ AÇTI

İlimizin ressamlarından Ayşegül Akın tarafından Malta’da açtığı “Akdeniz’in Saklı Cenneti’ konulu karma resim sergisi büyük beğeni topladı.

İlimizin ressamlarından Ayşegül Akın tarafından Malta’da açtığı  “Akdeniz’in Saklı Cenneti’ konulu karma resim sergisi büyük beğeni topladı.  İlimizin yetiştirdiği değerli ressamlardan Ayşegül Akın, 15-18 Ekim tarihleri arasında Perce Art tarafından Malta  Valentina Otel’de  “Akdeniz’in Saklı Cenneti” konulu karma resim sergisi açarak büyük beğeni topladı.  Resim sergisine Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden de profesyonel ressamlar ilgi gösterdi. Malta Valentine Oteli’nde gerçekleşen bu sergi adeta sanatseverleri buluşturdu. Hem ilimizi hem de ülkemizi başarıyla temsil eden sanatçı Akın, hem ülkemizden hem de Malta’da gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını belirterek bundan sonraki sergisini Dubai’de açacağını söyledi. Günü sonunda ise sanatçı ve konukları Malta’nın tarihi ve turistik yerlerini gezerek ülkemize dönüş yaptı.
İlimizin ressamlarından Ayşegül Akın tarafından Malta’da açtığı “Akdeniz’in Saklı Cenneti’ konulu karma resim sergisi büyük beğeni topladı.

İlimizin ressamlarından Ayşegül Akın tarafından Malta’da açtığı  “Akdeniz’in Saklı Cenneti’ konulu karma resim sergisi büyük beğeni topladı. 

İlimizin yetiştirdiği değerli ressamlardan Ayşegül Akın, 15-18 Ekim tarihleri arasında Perce Art tarafından Malta  Valentina Otel’de  “Akdeniz’in Saklı Cenneti” konulu karma resim sergisi açarak büyük beğeni topladı.  Resim sergisine Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden de profesyonel ressamlar ilgi gösterdi.

Malta Valentine Oteli’nde gerçekleşen bu sergi adeta sanatseverleri buluşturdu. Hem ilimizi hem de ülkemizi başarıyla temsil eden sanatçı Akın, hem ülkemizden hem de Malta’da gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını belirterek bundan sonraki sergisini Dubai’de açacağını söyledi. Günü sonunda ise sanatçı ve konukları Malta’nın tarihi ve turistik yerlerini gezerek ülkemize dönüş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.