DEĞİRMENDERELİLER İSYANLARDA...

Gündem 31.07.2017 - 10:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERELİLER İSYANLARDA...

İlimizin ve ilçemizin en güzel sahil beldesi olan, hatta ve hatta Körfez'in Gerdanlığı olarak adlandırılan, Değirmendere'de vatandaşlar bugünlerde yine isyanlardalar. Bunun nedeni ise sorumsuz sürücüler.  Bakın Değirmendere tutkunu bir vatandaşın insanları çileden çıkaran isyanını şu şekilde dile getirmiş. Mine Yörükalp adlı bir hanımefendinin şikayetini, yorum yapmadan sizlerle paylaşmak istiyoruz.  “Değirmende sakini olarak yıllardır dışarıdan konvoy halinde gelerek, mahallemizde sahilde, abartılı egzoz sesi, korna sesi ve motorsiklet gürültüsünden dolayı dışarı çıkamaz olduk, evimizde penceremizi açamaz olduk. Sahile akşamları alkol içenlerden dolayı, ailemizle sahile çıkamaz olduk. Artık Değirmendere tutkusu, ızdıraba döndü. Sizden ricamız kamuoyu oluşturarak, insanların bu şikayetlerinin son bulması ve gerekli mercilerden soruna çözum bulmalarını sağlıyalım.  Emin olun yüzlerce insan, bu konulardan müzdarip. Elçiye zeval olmaz.  Komşum kendisi yazdı bizzat. Ve çok haklı gerçekten. Yaklaşık yarım saat önce futbol turnuvasının olduğu alana, en az on araç dayanılmaz egzoz sesleriyle geçtiler. Amfi Tiyatronun oradan aşağı inip yürüyelim dedik, çöpleriyle birlikte alkol alan ve dağıtmaya her an hazır şekilde bekleyen serseriler.  Acaba güvende miyiz diye etrafa baktığımızda ne bir zabıta ne de bir emniyet görevlisi. Bu duruma topluca tepki vermek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü eğer böyle giderse Tutkumuz olan Değirmendere artık yaşanmaz bir hal alacak. Tüm Tutkunları birlikte hareket etmeye ve duyarlı olmaya davet ediyorum.” Ne dersiniz Mine hanım hiç de haksız sayılmaz. Değirmendere'ye sahip çıkmak hepimizin ortak görevi olmalı. 

İlimizin ve ilçemizin en güzel sahil beldesi olan, hatta ve hatta Körfez'in Gerdanlığı olarak adlandırılan, Değirmendere'de vatandaşlar bugünlerde yine isyanlardalar. Bunun nedeni ise sorumsuz sürücüler. 
Bakın Değirmendere tutkunu bir vatandaşın insanları çileden çıkaran isyanını şu şekilde dile getirmiş. Mine Yörükalp adlı bir hanımefendinin şikayetini, yorum yapmadan sizlerle paylaşmak istiyoruz. 
“Değirmende sakini olarak yıllardır dışarıdan konvoy halinde gelerek, mahallemizde sahilde, abartılı egzoz sesi, korna sesi ve motorsiklet gürültüsünden dolayı dışarı çıkamaz olduk, evimizde penceremizi açamaz olduk.
Sahile akşamları alkol içenlerden dolayı, ailemizle sahile çıkamaz olduk. Artık Değirmendere tutkusu, ızdıraba döndü. Sizden ricamız kamuoyu oluşturarak, insanların bu şikayetlerinin son bulması ve gerekli mercilerden soruna çözum bulmalarını sağlıyalım. 
Emin olun yüzlerce insan, bu konulardan müzdarip. Elçiye zeval olmaz. 
Komşum kendisi yazdı bizzat. Ve çok haklı gerçekten. Yaklaşık yarım saat önce futbol turnuvasının olduğu alana, en az on araç dayanılmaz egzoz sesleriyle geçtiler. Amfi Tiyatronun oradan aşağı inip yürüyelim dedik, çöpleriyle birlikte alkol alan ve dağıtmaya her an hazır şekilde bekleyen serseriler. 
Acaba güvende miyiz diye etrafa baktığımızda ne bir zabıta ne de bir emniyet görevlisi. Bu duruma topluca tepki vermek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü eğer böyle giderse Tutkumuz olan Değirmendere artık yaşanmaz bir hal alacak. Tüm Tutkunları birlikte hareket etmeye ve duyarlı olmaya davet ediyorum.”
Ne dersiniz Mine hanım hiç de haksız sayılmaz. Değirmendere'ye sahip çıkmak hepimizin ortak görevi olmalı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.