DEĞİRMENDERESPOR 3 BAŞİSKELE 1

Spor 07.08.2016 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEĞİRMENDERESPOR 3 BAŞİSKELE 1

Süper Amatör Lig takımlarından Değirmenderespor ile 1. Amatör lig takımlarından Başiskele Belediyespor yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaştı. Mücadeleden Değirmenderespor 3-1 galip ayrıldı.

MAÇLAR DEVAM EDİYOR 2016-2017 futbol sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdüren amatör spor kulüpleri hazırlık maçları serisinde önceki gün Başiskele Belediyespor ile Değirmenderespor karşı karşıya geldi. Maç öncesinde iki kulüp yöneticileri, antrenörleri ve futbolcuları hasret giderirken, yeni sezon öncesinde fikir alışverişinde bulundular. Değirmenderespor’u konuk eden Başiskele Belediyespor’da altyapıdan A takım kadrosuna dahil olan genç isimler hazırlık maçında dikkat çekmeyi başardı.  İLK YARIDA DEĞİRMENDERE ÜSTÜNDÜ Başiskele Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı'nda oynanan hazırlık maçına Değirmenderespor  daha hızlı ve etkili başladı. Yeşil Siyahlı ekip 10. dakikada Gölcükspor'dan genç forvet Armağan, 20. dakikada eski Kocaelisporlu, geçen sezon Emrah Tanta ile Adıyaman 1954'te forma giyen Atilla ve 30. dakikada da Çamçukurspor'dan gelen güçlü orta saha oyuncusu Oğuzhan Bölgen'in golleri ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. KESKİN AFFETMEDİ İkinci yarısında Değirmenderespor'un genç antrenörü Adem Aydemir ve Başiskele Belediyespor'da yılların teknik adamı Ahmet Fevzi Danabaş çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. 83. dakikada Emre Ayhan’ın yerine oyuna dahil olan ve Anadolu Yeniköyspor’dan transfer edilen Emre Keskin'in golü ile Kırmızı Beyazlıların farkı 2'ye indirdi ve maçta başka gol olmayınca Değirmenderespor hazırlık maçında Başiskele Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.  MAÇ SONU OLAYLAR Değirmenderespor kalecisi Ahmet Kuburlu’nun hakemliğini yaptığı maçın son dakikalarında Başiskele Belediyespor’dan Samet’in yerine oyuna dahil olan Uğur Aytekin’in Değirmenderespor’dan Bedirhan’a yaptığı sert faul sonrasında saha içinde kısa süreli de olsa gerginlik yaşandı. İki takım oyuncuları arkadaşlarını sakinleştirdi kriz büyümeden önlendi. BAŞİSKELE BLD.:1 D.DERESPOR: 3 STAT: Başiskele HAKEM: Ahmet Kuburlu BAŞİSKELE BLD.: Haluk *(Dk.46 Kayıhan **), Yusuf **, Erol **, Samet ** (Dk.50 Uğur Aytekin **), Furkan **, Yunus **, Fatih **, Ahmet Salih **, Erkan **, Şükrü **, Emre Ayhan ** (Dk. 72 Emre Keskin **) D.DERESPOR: Mert ***, Uğur ***, İlker ***, Bedirhan ***, Onur kosif **(Dk. 80 Onur Sarı *), Oğuzhan *** (Dk.75 Ahmet *), Atilla *** (Dk. 46 Abdullah **), Mustafa *(DK. 46 Ramazan *), Alican * (DK. 46 Soner)*, Necati ** (Dk.46 Ahmet Akyıldız **), Armağan *** (Dk. 75 Berkay **)  
Süper Amatör Lig takımlarından Değirmenderespor ile 1. Amatör lig takımlarından Başiskele Belediyespor yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaştı. Mücadeleden Değirmenderespor 3-1 galip ayrıldı.

MAÇLAR DEVAM EDİYOR
2016-2017 futbol sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdüren amatör spor kulüpleri hazırlık maçları serisinde önceki gün Başiskele Belediyespor ile Değirmenderespor karşı karşıya geldi. Maç öncesinde iki kulüp yöneticileri, antrenörleri ve futbolcuları hasret giderirken, yeni sezon öncesinde fikir alışverişinde bulundular. Değirmenderespor’u konuk eden Başiskele Belediyespor’da altyapıdan A takım kadrosuna dahil olan genç isimler hazırlık maçında dikkat çekmeyi başardı. 
İLK YARIDA DEĞİRMENDERE ÜSTÜNDÜ
Başiskele Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı'nda oynanan hazırlık maçına Değirmenderespor  daha hızlı ve etkili başladı. Yeşil Siyahlı ekip 10. dakikada Gölcükspor'dan genç forvet Armağan, 20. dakikada eski Kocaelisporlu, geçen sezon Emrah Tanta ile Adıyaman 1954'te forma giyen Atilla ve 30. dakikada da Çamçukurspor'dan gelen güçlü orta saha oyuncusu Oğuzhan Bölgen'in golleri ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
KESKİN AFFETMEDİ
İkinci yarısında Değirmenderespor'un genç antrenörü Adem Aydemir ve Başiskele Belediyespor'da yılların teknik adamı Ahmet Fevzi Danabaş çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. 83. dakikada Emre Ayhan’ın yerine oyuna dahil olan ve Anadolu Yeniköyspor’dan transfer edilen Emre Keskin'in golü ile Kırmızı Beyazlıların farkı 2'ye indirdi ve maçta başka gol olmayınca Değirmenderespor hazırlık maçında Başiskele Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. 
MAÇ SONU OLAYLAR
Değirmenderespor kalecisi Ahmet Kuburlu’nun hakemliğini yaptığı maçın son dakikalarında Başiskele Belediyespor’dan Samet’in yerine oyuna dahil olan Uğur Aytekin’in Değirmenderespor’dan Bedirhan’a yaptığı sert faul sonrasında saha içinde kısa süreli de olsa gerginlik yaşandı. İki takım oyuncuları arkadaşlarını sakinleştirdi kriz büyümeden önlendi.
BAŞİSKELE BLD.:1
D.DERESPOR: 3
STAT: Başiskele
HAKEM: Ahmet Kuburlu
BAŞİSKELE BLD.: Haluk *(Dk.46 Kayıhan **), Yusuf **, Erol **, Samet ** (Dk.50 Uğur Aytekin **), Furkan **, Yunus **, Fatih **, Ahmet Salih **, Erkan **, Şükrü **, Emre Ayhan ** (Dk. 72 Emre Keskin **)
D.DERESPOR: Mert ***, Uğur ***, İlker ***, Bedirhan ***, Onur kosif **(Dk. 80 Onur Sarı *), Oğuzhan *** (Dk.75 Ahmet *), Atilla *** (Dk. 46 Abdullah **), Mustafa *(DK. 46 Ramazan *), Alican * (DK. 46 Soner)*, Necati ** (Dk.46 Ahmet Akyıldız **), Armağan *** (Dk. 75 Berkay **)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.