DEĞİRMENDERESPOR'A ÇAMÇUKUR'DAN ÖZEL BAL

Spor 19.09.2017 - 09:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR'A ÇAMÇUKUR'DAN ÖZEL BAL

Bir insanın sağlığındaki en önemli konulardan birisi beslenmedir. Özellikle sporcular beslenmelerine çok dikkat etmeliler. Bu yüzden futbolcular hem iyi ve hem de sağlıklı beslenmeleri, başarılarındaki en önemli faktördür.  Bunu en iyi bilen ve uygulayan isimlerden birisi, takımlara bal takviyesi yapan Karamürsel Çamçukurlu Bal Üreticisi Adem Yamak. Özellikle maç olduğu günlerde, çeşitli statlara giden Yamak, oyunculara maç öncesinde Bal takviyesi yapıyor.  İlimizde ve ilçemizde spor camiasında oldukça tanıdık bir isim olan, Çamçukurlu Adem Yamak, futbol adamları ve futbolcular tarafından oldukça sevilen ve sayılan bir isim.   Geçtiğimiz Pazar günü, Değirmendere Stadı'nda Değirmenderespor ile Dilovası Belediyespor arasında oynanan Amatör Süper Lig maçı öncesinde, soluğu Değirmendere Stadı'nda alan Yamak, her iki takım oyuncularına maç öncesi çok özel Petek Bal ikram ederek, güzel bir jest yaptı.  Değirmenderespor Antrenörü Yaşar Çetiner ile Dilovası Belediyespor Antrenörü Ufuk Öğütveren, bu güzel jestinden dolayı, Çamçukurlu Bal üreticisi Adem Yamak'a teşekkür ettiler.  Sevgili Adem Yamak, arada bir basın mensuplarına da Bal Takviyesi yapsan hiç fena olmaz...

Bir insanın sağlığındaki en önemli konulardan birisi beslenmedir. Özellikle sporcular beslenmelerine çok dikkat etmeliler. Bu yüzden futbolcular hem iyi ve hem de sağlıklı beslenmeleri, başarılarındaki en önemli faktördür. 
Bunu en iyi bilen ve uygulayan isimlerden birisi, takımlara bal takviyesi yapan Karamürsel Çamçukurlu Bal Üreticisi Adem Yamak. Özellikle maç olduğu günlerde, çeşitli statlara giden Yamak, oyunculara maç öncesinde Bal takviyesi yapıyor. 
İlimizde ve ilçemizde spor camiasında oldukça tanıdık bir isim olan, Çamçukurlu Adem Yamak, futbol adamları ve futbolcular tarafından oldukça sevilen ve sayılan bir isim.  
Geçtiğimiz Pazar günü, Değirmendere Stadı'nda Değirmenderespor ile Dilovası Belediyespor arasında oynanan Amatör Süper Lig maçı öncesinde, soluğu Değirmendere Stadı'nda alan Yamak, her iki takım oyuncularına maç öncesi çok özel Petek Bal ikram ederek, güzel bir jest yaptı. 
Değirmenderespor Antrenörü Yaşar Çetiner ile Dilovası Belediyespor Antrenörü Ufuk Öğütveren, bu güzel jestinden dolayı, Çamçukurlu Bal üreticisi Adem Yamak'a teşekkür ettiler. 
Sevgili Adem Yamak, arada bir basın mensuplarına da Bal Takviyesi yapsan hiç fena olmaz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.