LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERESPOR ALT YAPIDA BÜYÜYOR

Spor 11.09.2018 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR ALT YAPIDA BÜYÜYOR

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve yönetimi minik öğrencileri için çalışmaya devam ediyor. Değirmenderespor alt yapıda ve okulda büyümeye devam ediyor.

Değirmendere alt yapı sorumlu Yöneticileri Mehmet Eray ve Eyüp Sarı önderliğinde Genel Koordinatörlük Görevine İshak Bağçiçek getirildi. Değirmenderespor hocalarından Yılmaz Devreli ve Fatih Sirmen'le çalışmalar devam ediyor. Salı ve Perşembe 17:00 19:00 arası hafta sonları da 10:00 12:00 arası kendi tesislerinde devam ediyor. Kayıtlar devam ediyor. Değirmendere spor alt yapıda Hızla yönelmiş durumda. SPONSORLARA TEŞEKKÜR Değirmednerespor Başkanı Severcan Kara Alt yapımıza sponsor olan Serbesler dondurmaya, Özserbeslere, Doğan Optik’e teşekkür ederiz dedi.
Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve yönetimi minik öğrencileri için çalışmaya devam ediyor. Değirmenderespor alt yapıda ve okulda büyümeye devam ediyor.

Değirmendere alt yapı sorumlu Yöneticileri Mehmet Eray ve Eyüp Sarı önderliğinde Genel Koordinatörlük Görevine İshak Bağçiçek getirildi.
Değirmenderespor hocalarından Yılmaz Devreli ve Fatih Sirmen'le çalışmalar devam ediyor. Salı ve Perşembe 17:00 19:00 arası hafta sonları da 10:00 12:00 arası kendi tesislerinde devam ediyor.
Kayıtlar devam ediyor. Değirmendere spor alt yapıda Hızla yönelmiş durumda.
SPONSORLARA TEŞEKKÜR
Değirmednerespor Başkanı Severcan Kara Alt yapımıza sponsor olan Serbesler dondurmaya, Özserbeslere, Doğan Optik’e teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.