LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERESPOR BAL LİGİNDE

Spor 26.08.2020 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİRMENDERESPOR BAL LİGİNDE

Süper amatör kümenin güçlü temsilcisi Değirmenderespor Bal ligine çıktı. KASKF Başkanı Aydın ve yönetimi başardı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig'le (BAL) ilgili kararını açıklayan Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez'in açıklaması ile hayal kırıklığı yaşamıştı. İstanbuldan 16 takımın yer verildiği Bal liginde Kocaeli'den ilk 2 takım Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ve Yuvacıkspor lige alındı. Pandemi nedeniyle oynanması gereken  5 maç oynatılmadan verilen karar Kocaeli ve diğer illerde tepkiye neden olmuştu. Özellikle İstanbul'da puana bakılmaksızın tüm takımların Bal ligine katılması tepki toplamıştı. Kocaeli süper amatör kümede mücadele eden Değirmenderespor 1 puan gerideyken Arslanbey Gençlerbirliğispor 3 puan gerideyken lige katılamamıştı.Yaşanan haksızlıktan dolayı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi tüm siyasi parti Milletvekilleri ve İl Başkanlarını harekete geçirerek haksızlığın önüne geçti. Kocaeli siyasetinden büyük dayanışma Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın'ın girişimleriyle Kocaeli siyaseti olaya müdahil olup Kocaeli'de haksızlığa uğrayan takımlardan  Değirmenderespor ve Arslanbey Gençlerbirliğispor da Bal ligine çıktı.  Borç içinde yüzen, sporcusu olmayan Değirmenderespor'a 2 Şubat 2015 yılında Başkan seçilen Severcan Kara açıklamasında "Hedefimiz  borcu ödeyerek 5 yıl içinde Bal ligine çıkmak" demişti. 5 yıl içinde yapılan çalışmalar neticesinde geçen dönem kıl payı ile kaçırdığı Bal ligi için Değirmenderespor yönetimi 2019-2020 sezonuna Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem ile Gölcükspor eski Teknik Direktörü Metin Peken'i göreve getirdi. Sezona Bal ligi iddiası ile  başlayan  Değirmenderespor alınan karar gereği 2020-2021 sezonunda Bal liginde mücadele edecek. Önce Bal liginde kalıcı olacağız Başkan Severcan Kara gazetemize yaptığı açıklamada " Öncelikle verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu tüm Değirmenderespor camiasıyla paylaşmak isterim. 2015 yılında sporcusu olmayan, borç içinde olan Değirmenderespor 5 yılda Bal ligine çıktıysa bu camianın ve bize destek veren gönül dostlarımız sayesindedir hepsine teşekkür ederim. Tabi bu arada yaşanılan haksızlığa boyun eğmeyen büyük çaba ve emek sarf eden benimde yöneticisi olduğum Kocaeli Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve tüm yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Büyük sorumluluk aldık. Yükümüz ağır ama tecrübeli bir kadromuz var. Başta Sportif Direktörümüz sayın Adem Ellibeş ve Teknik Direktörümüz Metin Peken ile futbolcu kardeşlerime, yönetici arkadaşlarıma verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Öncelikle ilçemizin güzide kulübü Değirmenderesporumuzu

Süper amatör kümenin güçlü temsilcisi Değirmenderespor Bal ligine çıktı. KASKF Başkanı Aydın ve yönetimi başardı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig'le (BAL) ilgili kararını açıklayan Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez'in açıklaması ile hayal kırıklığı yaşamıştı.

İstanbuldan 16 takımın yer verildiği Bal liginde Kocaeli'den ilk 2 takım Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ve Yuvacıkspor lige alındı. Pandemi nedeniyle oynanması gereken  5 maç oynatılmadan verilen karar Kocaeli ve diğer illerde tepkiye neden olmuştu. Özellikle İstanbul'da puana bakılmaksızın tüm takımların Bal ligine katılması tepki toplamıştı. Kocaeli süper amatör kümede mücadele eden Değirmenderespor 1 puan gerideyken Arslanbey Gençlerbirliğispor 3 puan gerideyken lige katılamamıştı.Yaşanan haksızlıktan dolayı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi tüm siyasi parti Milletvekilleri ve İl Başkanlarını harekete geçirerek haksızlığın önüne geçti. Kocaeli siyasetinden büyük dayanışma Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın'ın girişimleriyle Kocaeli siyaseti olaya müdahil olup Kocaeli'de haksızlığa uğrayan takımlardan  Değirmenderespor ve Arslanbey Gençlerbirliğispor da Bal ligine çıktı. 

Borç içinde yüzen, sporcusu olmayan Değirmenderespor'a 2 Şubat 2015 yılında Başkan seçilen Severcan Kara açıklamasında "Hedefimiz  borcu ödeyerek 5 yıl içinde Bal ligine çıkmak" demişti. 5 yıl içinde yapılan çalışmalar neticesinde geçen dönem kıl payı ile kaçırdığı Bal ligi için Değirmenderespor yönetimi 2019-2020 sezonuna Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem ile Gölcükspor eski Teknik Direktörü Metin Peken'i göreve getirdi. Sezona Bal ligi iddiası ile  başlayan  Değirmenderespor alınan karar gereği 2020-2021 sezonunda Bal liginde mücadele edecek. Önce Bal liginde kalıcı olacağız Başkan Severcan Kara gazetemize yaptığı açıklamada " Öncelikle verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu tüm Değirmenderespor camiasıyla paylaşmak isterim. 2015 yılında sporcusu olmayan, borç içinde olan Değirmenderespor 5 yılda Bal ligine çıktıysa bu camianın ve bize destek veren gönül dostlarımız sayesindedir hepsine teşekkür ederim. Tabi bu arada yaşanılan haksızlığa boyun eğmeyen büyük çaba ve emek sarf eden benimde yöneticisi olduğum Kocaeli Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve tüm yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Büyük sorumluluk aldık. Yükümüz ağır ama tecrübeli bir kadromuz var. Başta Sportif Direktörümüz sayın Adem Ellibeş ve Teknik Direktörümüz Metin Peken ile futbolcu kardeşlerime, yönetici arkadaşlarıma verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Öncelikle ilçemizin güzide kulübü Değirmenderesporumuzu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.