LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERESPOR'DA BİRLİK VE BERABERLİK

Spor 15.03.2019 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR'DA BİRLİK VE BERABERLİK

Amatör Süper Lig Play Off mücadelesinde Karamürselspor maçı öncesinde Değirmenderesporlu yöneticiler ile futbolcular Başiskele'de bulunan Yakamoz Balık Restourant düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi

MORAL YEMEĞİ Amatör Süper Lig'de ikinci yarı mücadelesi devam ederken Karamürselspor ile kritik bir maça çıkacak olan Değirmenderesporlu futbolcular Değirmenderespor yönetim kurulu üyesi Erkan Gönenç'in verdiği yemekte bir araya geldiler. Başiskele sahilde hizmet veren Yakamoz Balık Restaurant' ta organize edilen yemeğe Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Naci Keleş ve yeşil siyahlı futbolcular katıldı. Kritik Karamürsel maçı öncesinde yeşil siyahlı futbolcularının morallerinin yerinde olduğu görüldü. TEŞEKKÜR ETTİLER Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara önderliğinde yeşil siyahlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Baraka Cafe’de düzenlenen kahvaltıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederek helallik istediler. Başkan Severcan Kara Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e yönetim kurulu adına yeşil siyahlı kulübe katkılarından dolayı teşekkür ederken yeşil siyahlı takımın atkısı ve bir hediye pano takdim etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Değirmenderespor yönetim kuruluna hedefledikleri yolda başarılar dileyerek hakkım varsa helal olsun dedi.
Amatör Süper Lig Play Off mücadelesinde Karamürselspor maçı öncesinde Değirmenderesporlu yöneticiler ile futbolcular Başiskele'de bulunan Yakamoz Balık Restourant düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi

MORAL YEMEĞİ

Amatör Süper Lig'de ikinci yarı mücadelesi devam ederken Karamürselspor ile kritik bir maça çıkacak olan Değirmenderesporlu futbolcular Değirmenderespor yönetim kurulu üyesi Erkan Gönenç'in verdiği yemekte bir araya geldiler. Başiskele sahilde hizmet veren Yakamoz Balık Restaurant' ta organize edilen yemeğe Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Naci Keleş ve yeşil siyahlı futbolcular katıldı. Kritik Karamürsel maçı öncesinde yeşil siyahlı futbolcularının morallerinin yerinde olduğu görüldü.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara önderliğinde yeşil siyahlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Baraka Cafe’de düzenlenen kahvaltıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederek helallik istediler. Başkan Severcan Kara Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e yönetim kurulu adına yeşil siyahlı kulübe katkılarından dolayı teşekkür ederken yeşil siyahlı takımın atkısı ve bir hediye pano takdim etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Değirmenderespor yönetim kuruluna hedefledikleri yolda başarılar dileyerek hakkım varsa helal olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.