LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERESPOR KADROSUNA GÜÇ KATTI

Spor 14.09.2017 - 09:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR KADROSUNA GÜÇ KATTI

İlçemizin en köklü ve en başarılı amatar spor kulüplerinden olan Değirmenderespor, Cuma akşamı başlayacak olan Kocaeli Süper Amatör Lig öncesinde, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirdi.

Yeşil-Siyahlı ekip, dış transferde teknik heyetin raporu doğrultusunda, Çiftlikköy Belediyespor’dan Onur Yaka, Doğantepespor’dan Ogün ve Hamaza Uzuner ile Bandırmaspor U-21 takımından Furkan Uslu’yu, son dakika transferi olarak kadrosuna kattı   RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ Bu sezon Kocaeli Aüper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele edecek olan, Değirmenderespor, Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesinde, yaptığı transferler ile rakiplerine gözdağı verdi. Bu anlamda, İlçemizin en köklü ve en başarılı amatar spor kulüplerinden olan Değirmenderespor, Cuma akşamı başlayacak olan Kocaeli Süper Amatör Lig öncesinde, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Yeşil-Siyahlı ekip, dış transferde teknik heyetin raporu doğrultusunda, Çiftlikköy Belediyespor’dan Onur Yaka, Doğantepespor’dan Ogün ve Hamaza Uzuner ile Bandırmaspor U-21 takımından Furkan Uslu’yu, son dakika transferi olarak kadrosuna kattı. Yeşil-Siyahlı Kulüp ayrıca, iç transferde kaleci Fatih Halil ile yeniden nikah tazeledi.   İLK RAKİP DİLOVASI BELEDİYESPOR Öte, yandan yarın akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 19.15 de Kocaeli Güneşspor ile Gebze Denizliköyüspor start alacak ilk maçlarında, temsilcimiz Değirmenderespor’un ilk rakibi, Dilovası Belediyespor. Bu maçın hazırlıklarını antrenör Yaşar Çetindemir nezaretinde sürdüren Değirmenderespor’un hedefi, ilk maçta ilk galibiyet. Bu sezon hedefini BAL Ligi olarak belirleyen Değirmenderespor, özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmek istemiyor. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, “Yaptığımız nokta transferler ile eksik yönlerimizi tamamladık. Bundan sonra iş teknik heyet ve futbolcularda. İnşallah kendi evimizde oynayacağımız sezonun ilk maçını kazanarak, lige 3 puanla başlarız. Bu nedenle Pazar günü saat 15.00 da kendi sahamızda oynayacağımız, Dilovası Belediyespor maçına, bütün taraftarlarımızı davet ediyorum” diyerek, önemli bir çağrıda bulundu.  
İlçemizin en köklü ve en başarılı amatar spor kulüplerinden olan Değirmenderespor, Cuma akşamı başlayacak olan Kocaeli Süper Amatör Lig öncesinde, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirdi.

Yeşil-Siyahlı ekip, dış transferde teknik heyetin raporu doğrultusunda, Çiftlikköy Belediyespor’dan Onur Yaka, Doğantepespor’dan Ogün ve Hamaza Uzuner ile Bandırmaspor U-21 takımından Furkan Uslu’yu, son dakika transferi olarak kadrosuna kattı

 

RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ

Bu sezon Kocaeli Aüper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele edecek olan, Değirmenderespor, Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesinde, yaptığı transferler ile rakiplerine gözdağı verdi. Bu anlamda, İlçemizin en köklü ve en başarılı amatar spor kulüplerinden olan Değirmenderespor, Cuma akşamı başlayacak olan Kocaeli Süper Amatör Lig öncesinde, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Yeşil-Siyahlı ekip, dış transferde teknik heyetin raporu doğrultusunda, Çiftlikköy Belediyespor’dan Onur Yaka, Doğantepespor’dan Ogün ve Hamaza Uzuner ile Bandırmaspor U-21 takımından Furkan Uslu’yu, son dakika transferi olarak kadrosuna kattı. Yeşil-Siyahlı Kulüp ayrıca, iç transferde kaleci Fatih Halil ile yeniden nikah tazeledi.

 

İLK RAKİP DİLOVASI BELEDİYESPOR

Öte, yandan yarın akşam Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 19.15 de Kocaeli Güneşspor ile Gebze Denizliköyüspor start alacak ilk maçlarında, temsilcimiz Değirmenderespor’un ilk rakibi, Dilovası Belediyespor. Bu maçın hazırlıklarını antrenör Yaşar Çetindemir nezaretinde sürdüren Değirmenderespor’un hedefi, ilk maçta ilk galibiyet. Bu sezon hedefini BAL Ligi olarak belirleyen Değirmenderespor, özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmek istemiyor. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, “Yaptığımız nokta transferler ile eksik yönlerimizi tamamladık. Bundan sonra iş teknik heyet ve futbolcularda. İnşallah kendi evimizde oynayacağımız sezonun ilk maçını kazanarak, lige 3 puanla başlarız. Bu nedenle Pazar günü saat 15.00 da kendi sahamızda oynayacağımız, Dilovası Belediyespor maçına, bütün taraftarlarımızı davet ediyorum” diyerek, önemli bir çağrıda bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.