LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERESPOR KONGREYE GİDİYOR

Spor 10.07.2016 - 11:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEĞİRMENDERESPOR KONGREYE GİDİYOR

Bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve güçlü bir kadro kuran Değirmenderespor kongreye gidiyor.

Olağanüstü genel kurul 17 Temmuz'da kulüp tesislerinde yapılacak. İlk oturumda çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum 24 Temmuz'da gerçekleşecek ve çoğunluğa bakılmayacak. Tüzüğe göre Değirmenderespor Kulübü yönetim 23 kişiden oluşacak.  ADAY ÇIKARSA, KARA ÇEKİLECEK Kongrede mevcut başkan Severcan Kara'nın tek liste ile seçime gideceği ve güven tazeleyeceği tahmin ediliyor. Bir önceki kongrede yönetici bulmakta güçlük çeken mevut başkan Kara, 1 hafta sonraki kongrede yoğun talep karşısında ne yapacağını bilemiyor. Öte yandan 80'e yakın üyenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede Kara'nın karşısına her hangi bir adayın çıkması durumunda Severcan Kara'nın mevcut adayının önünü açacağı ve seçime girmeyeceği öğrenildi. 
Bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve güçlü bir kadro kuran Değirmenderespor kongreye gidiyor.

Olağanüstü genel kurul 17 Temmuz'da kulüp tesislerinde yapılacak. İlk oturumda çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum 24 Temmuz'da gerçekleşecek ve çoğunluğa bakılmayacak. Tüzüğe göre Değirmenderespor Kulübü yönetim 23 kişiden oluşacak. 

ADAY ÇIKARSA, KARA ÇEKİLECEK
Kongrede mevcut başkan Severcan Kara'nın tek liste ile seçime gideceği ve güven tazeleyeceği tahmin ediliyor. Bir önceki kongrede yönetici bulmakta güçlük çeken mevut başkan Kara, 1 hafta sonraki kongrede yoğun talep karşısında ne yapacağını bilemiyor. Öte yandan 80'e yakın üyenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede Kara'nın karşısına her hangi bir adayın çıkması durumunda Severcan Kara'nın mevcut adayının önünü açacağı ve seçime girmeyeceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.