LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERESPOR MAÇINA DAVET

Spor 14.12.2018 - 15:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR MAÇINA DAVET

Değirmenderespor Pazar günü şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maça çıkacak.

Değirmenderespor  Pazar günü körfez’de İlimtepe FK ile şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maç oynanacak. Lider Değirmendere ile 1 puan gerisindeki İlimtepe Futbol Kulübü, Körfez Esentepe Stadı’nda karşı karşıya gelecek ve mücadele saat 15.15’te başlayacak. 6 maçtır kaybetmiyor Play-Off için kaleci Tümay ile anlaşan Değirmenderespor’da kulüp Başkanı Severcan Kara “ İlimtepe FK ile oynacağımız şampiyonluk maçı için tüm sporseverleri Körfez Esentepe stadına davet ediyoruz.  Son 6 maçtır puan kaybetmeyen  teknik kadromuz ve futbolcularımızla gurur duyuyorum. Bu maça iyi konsrante olmuş bulunmaktayız. Rakibimiz iyi bir takım kendi saha ve seyircisi önünde galip gelmek isteyecekler. O yüzden temkinli ve sabırlı bir oyunla buradan puanla ayrılmak zorundayız. Skor ve netice ne olursa olsun centilmence bir müsabaka olmasını istiyoruz. Her iki takıma da başarılar dilerim. İnşallah Pazar günü  tüm sezon boyunca hayal ettiğimiz hedefe ulaşırız. Değirmenderesporun bu önemli gününde  Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar tüm Gölcüklü sporseverleri  maça davet ediyoruz” dedi.  
Değirmenderespor Pazar günü şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maça çıkacak.

Değirmenderespor  Pazar günü körfez’de İlimtepe FK ile şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir maç oynanacak. Lider Değirmendere ile 1 puan gerisindeki İlimtepe Futbol Kulübü, Körfez Esentepe Stadı’nda karşı karşıya gelecek ve mücadele saat 15.15’te başlayacak.

6 maçtır kaybetmiyor

Play-Off için kaleci Tümay ile anlaşan Değirmenderespor’da kulüp Başkanı Severcan Kara “ İlimtepe FK ile oynacağımız şampiyonluk maçı için tüm sporseverleri Körfez Esentepe stadına davet ediyoruz.  Son 6 maçtır puan kaybetmeyen  teknik kadromuz ve futbolcularımızla gurur duyuyorum. Bu maça iyi konsrante olmuş bulunmaktayız. Rakibimiz iyi bir takım kendi saha ve seyircisi önünde galip gelmek isteyecekler. O yüzden temkinli ve sabırlı bir oyunla buradan puanla ayrılmak zorundayız. Skor ve netice ne olursa olsun centilmence bir müsabaka olmasını istiyoruz. Her iki takıma da başarılar dilerim. İnşallah Pazar günü  tüm sezon boyunca hayal ettiğimiz hedefe ulaşırız. Değirmenderesporun bu önemli gününde  Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar tüm Gölcüklü sporseverleri  maça davet ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.