LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERESPOR SIKI ÇALIŞIYOR

Spor 09.01.2018 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR SIKI ÇALIŞIYOR

lçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda temsil eden Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Tavşancılspor karşısında elde ettiği 4-0’lık galibiyetle puanı 25’e yükselterek, play-off inadını sürdürdü.

ARADAKİ PUAN FARKI 1’E KADAR DÜŞTÜ Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilk 4 mücadelesi veren Değirmenderespor, ligden düşen Tavşancılspor ile geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın, ikinci yarısında Değirmenderespor maçı Murat ve Alican’ın 2’şer golü ile 4-0 kazandı ve puanını 25’e çıkardı. Ligin bitimine 3 hafta, kala Play-Off hattı ile arasındaki puan farkını sadece 1’e indiren Değirmenderespor, bu hafta sonu deplasmanda ligden düşen Başiskele Belediyespor ile karşılaşacak. Bu haftanın en önemli maçlarında ise Sultan Orhanspor-Kartepe Belediyespor ve Sırrıpaşa Fk-İlimtepe FK maçlarının sonuçları, Değirmenderespor’un play-off’daki geleceğini tayin edecek.
lçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda temsil eden Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Tavşancılspor karşısında elde ettiği 4-0’lık galibiyetle puanı 25’e yükselterek, play-off inadını sürdürdü.

ARADAKİ PUAN FARKI 1’E KADAR DÜŞTÜ

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilk 4 mücadelesi veren Değirmenderespor, ligden düşen Tavşancılspor ile geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın, ikinci yarısında Değirmenderespor maçı Murat ve Alican’ın 2’şer golü ile 4-0 kazandı ve puanını 25’e çıkardı. Ligin bitimine 3 hafta, kala Play-Off hattı ile arasındaki puan farkını sadece 1’e indiren Değirmenderespor, bu hafta sonu deplasmanda ligden düşen Başiskele Belediyespor ile karşılaşacak. Bu haftanın en önemli maçlarında ise Sultan Orhanspor-Kartepe Belediyespor ve Sırrıpaşa Fk-İlimtepe FK maçlarının sonuçları, Değirmenderespor’un play-off’daki geleceğini tayin edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.