DEĞİRMENDERESPOR SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET EDİYOR

Spor 05.09.2020 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİRMENDERESPOR SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET EDİYOR

İlçemizi Bal liginde temsil edecek olan Değirmenderespor parti ziyaretlerine başladı.

Başkan Severcan Kara ve yönetimi AKP, MHP ve İYİ Partiyi ziyaret etti. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yönetimini tanıtıp "İlçemizi futbolda daha ileri seviyelere çıkması adına çaba gösteren spor adamlarına teşekkür ederim. Amatör spor kulüpleri sizler gibi değerli büyüklerimizin destekleri ile başarı yakalıyor. Biz bu bilinçle siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz"dedi. Destek sözü verdi AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen " Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’a yükselerek İlçemizin gurur vesilesi olan Değirmenderespor yöneticilerini ağırladık. Bu vesile ile Başkan Severcan Kara ve değerli yönetimini bir kez daha tebrik ediyorum. İlçemizi temsil eden spor kulüplerimizin daima yanında olacağız"dedi. AKP ziyaretinin ardından MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimini ziyaret eden Değirmendespor yönetimi Başkan Çakır'a Değirmenderespor saatini hediye etti. Daha sonra İYİ parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimini ziyaret eden Kara, Değirmendere saati hediye etti.
İlçemizi Bal liginde temsil edecek olan Değirmenderespor parti ziyaretlerine başladı.

Başkan Severcan Kara ve yönetimi AKP, MHP ve İYİ Partiyi ziyaret etti.

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yönetimini tanıtıp "İlçemizi futbolda daha ileri seviyelere çıkması adına çaba gösteren spor adamlarına teşekkür ederim. Amatör spor kulüpleri sizler gibi değerli büyüklerimizin destekleri ile başarı yakalıyor. Biz bu bilinçle siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz"dedi.

Destek sözü verdi
AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen " Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’a yükselerek İlçemizin gurur vesilesi olan Değirmenderespor yöneticilerini ağırladık. Bu vesile ile Başkan Severcan Kara ve değerli yönetimini bir kez daha tebrik ediyorum. İlçemizi temsil eden spor kulüplerimizin daima yanında olacağız"dedi.

AKP ziyaretinin ardından MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimini ziyaret eden Değirmendespor yönetimi Başkan Çakır'a Değirmenderespor saatini hediye etti.
Daha sonra İYİ parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimini ziyaret eden Kara, Değirmendere saati hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.