DEĞİRMENDERESPOR STANDINA YOĞUN İLGİ

Spor 11.06.2018 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR STANDINA YOĞUN İLGİ

Değirmenderespor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda açılan stant yoğun ilgi görüyor

Değirmenderespor atkısı, Bez çanta, magnet ve kupanın gibi hediyelik eşyalar sergileniyor. Değirmnederespora destek olmak isteyenler bu ürünlerden alarak kulübe katkıda bulunuyorlar. Önceki akşam Değirmendere spor standı şu günlerde siyasi partilerin uğrak yeri oldu. AK parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker ve AK partili yöneticiler, İYİ parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve iyi parti yöneticileri atkı ve hediyelik eşya alarak Değirmenderespor'a destek oldular.  Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara "hedeflediğimiz Bal ligi için Değirmendereden destek bekliyorum. Değirmenderenin esnaflarına teşekkkür ederim. Bu güne kadar kulübümüze destek oldular,olmaya devam ediyorlar. Şimdi sıra ben Değirmendereliyim diyen herkeste onların katkılarını bekliyoruz" dedi.
Değirmenderespor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda açılan stant yoğun ilgi görüyor

Değirmenderespor atkısı, Bez çanta, magnet ve kupanın gibi hediyelik eşyalar sergileniyor. Değirmnederespora destek olmak isteyenler bu ürünlerden alarak kulübe katkıda bulunuyorlar. Önceki akşam Değirmendere spor standı şu günlerde siyasi partilerin uğrak yeri oldu. AK parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker ve AK partili yöneticiler, İYİ parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve iyi parti yöneticileri atkı ve hediyelik eşya alarak Değirmenderespor'a destek oldular. 

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara "hedeflediğimiz Bal ligi için Değirmendereden destek bekliyorum. Değirmenderenin esnaflarına teşekkkür ederim. Bu güne kadar kulübümüze destek oldular,olmaya devam ediyorlar. Şimdi sıra ben Değirmendereliyim diyen herkeste onların katkılarını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.