LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERESPOR TAKİBE DEVAM 4-1

Spor 26.11.2018 - 17:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR TAKİBE DEVAM 4-1

Bu sezona iyi başlayan, daha sonra yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Değirmenderespor, son iki haftadaki çıkışıyla yeniden liderliğe ortak olmuştu.

Yeşil-Siyahlı ekip, önceki akşamda Kavaklı Stadı’ndaki maçta Kartepe Belediyespor’u rahat bir oyundan sonra 4-1 yendi. İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ Ligde son iki maçını kazanan Değirmenderespor, Kavaklı Stadı’nda oynanan maçta Kartepe Belediyespor karşısında ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. İlk golü stoperi Kerim ile bulan Değirmenderespor, Tolunay Bekçi ve Hamza’nın attığı gollerle ilk yarıda 3-0 öne geçti. Devrenin son dakikasında Kartepe, Emin’in penaltı golüyle farkı ikiye indirdi. İkinci yarının hemen başında bu kez Rüstem Uzuner sahneye çıktı, skoru 4-1’e getirdi. Karşılaşmada bu skorla bitti, Değirmenderespor lideri takibe devam etti. 
Bu sezona iyi başlayan, daha sonra yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Değirmenderespor, son iki haftadaki çıkışıyla yeniden liderliğe ortak olmuştu.

Yeşil-Siyahlı ekip, önceki akşamda Kavaklı Stadı’ndaki maçta Kartepe Belediyespor’u rahat bir oyundan sonra 4-1 yendi.

İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ
Ligde son iki maçını kazanan Değirmenderespor, Kavaklı Stadı’nda oynanan maçta Kartepe Belediyespor karşısında ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. İlk golü stoperi Kerim ile bulan Değirmenderespor, Tolunay Bekçi ve Hamza’nın attığı gollerle ilk yarıda 3-0 öne geçti. Devrenin son dakikasında Kartepe, Emin’in penaltı golüyle farkı ikiye indirdi. İkinci yarının hemen başında bu kez Rüstem Uzuner sahneye çıktı, skoru 4-1’e getirdi. Karşılaşmada bu skorla bitti, Değirmenderespor lideri takibe devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.