LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERESPOR'UN KONUĞU İLİMTEPE

Spor 08.12.2017 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERESPOR'UN KONUĞU İLİMTEPE

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubunda ilçemizi temsil eden Değirmenderespor, yarın kendi sahasında konukl edeceği İlimtepe FK maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubunda ilçemizi temsil eden Değirmenderespor, yarın kendi sahasında konukl edeceği İlimtepe FK maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. İLİMTEPE FK'YI KONUK EDECEKLER Sezona şampiyonluk parolasıyla giren, Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu temsilcimiz Değirmenderespor, deyim yerindeyse Arap Atı gibi sonradan açılmaya başladı. Ligin 2. Yarısının ilk maçında, deplasmanda Dilovası Belediyespor ile oynadığı maçı 2-1 kazanarak, önemli bir galibiyet elde eden Yeşil-Siyahlılar, bu maçın galibiyetine gölge düşürmemek adına, yarın akşam saat 19.00 da kendi sahasında konuk edeceği İlimtepe FK maçında, bir iş kazasına uğramıyor.  Amatör Süper Lig B Grubunda ise İhsaniyespor haftayı maç yapmadan geçirirken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise Pazar günü Saat 16.00 da Cephanelik Stadı'nda Tavşantepe spor'un konuğu olacak. 
Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubunda ilçemizi temsil eden Değirmenderespor, yarın kendi sahasında konukl edeceği İlimtepe FK maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubunda ilçemizi temsil eden Değirmenderespor, yarın kendi sahasında konukl edeceği İlimtepe FK maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

İLİMTEPE FK'YI KONUK EDECEKLER
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren, Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu temsilcimiz Değirmenderespor, deyim yerindeyse Arap Atı gibi sonradan açılmaya başladı. Ligin 2. Yarısının ilk maçında, deplasmanda Dilovası Belediyespor ile oynadığı maçı 2-1 kazanarak, önemli bir galibiyet elde eden Yeşil-Siyahlılar, bu maçın galibiyetine gölge düşürmemek adına, yarın akşam saat 19.00 da kendi sahasında konuk edeceği İlimtepe FK maçında, bir iş kazasına uğramıyor. 
Amatör Süper Lig B Grubunda ise İhsaniyespor haftayı maç yapmadan geçirirken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise Pazar günü Saat 16.00 da Cephanelik Stadı'nda Tavşantepe spor'un konuğu olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.