Değirmendere'ye Plaj yapılacak

Gölcük 06.08.2013 - 22:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Değirmendere'ye Plaj yapılacak

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Halıdere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Değirmendere'ye Plaj yapılacak Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Halıdere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi.   Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ellibeş ,Vatandaşların beğenilerini ifade etmelerine oldukça sevindi ve mutlu oldu.   SAHİLLERİMİZ YAPILDI Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere’de sahil çalışmalarını incelerken burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ellibeş “ Halıdere sahil düzenleme çalışmalarımızı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa yapıyoruz. Bu yönde İlçemiz sahillerinde başlatılan sahil düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere” dedi.   KABİN YAPILACAK Başkan Ellibeş, “İlçemizdeki sahillerimizdeki bu çalışmalar sonucunda daha güzel hale getireceğiz. Halıdere de ise marinanın yanında meydana gelen kumların olmasıyla birlikte plaj havasına döndü. Vatandaşlarımız buralarda yüzüyorlar, bizlerde gerekli incelemelerimizi yaptırdık. Tahlil sonuçları temiz çıktı ve halkımız plaj olarak kullanabilecekler, bizlerde buraya koyacağımız kabinlerle de plaj olmasını sağlayacağız” dedi.   EYLÜL ORTASINDA BİTECEK Başkan Mehmet Ellibeş, “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, şuanda yetkili firma işçileri bayrama geldiğimizden dolayı işe ara verdi bayram sonrasında çalışmalar yeniden başlanıp Ağustos ayı veya Eylül başında tamamlanarak sahillerimizi daha ferah bir hale getireceğiz. Yapılan çalışmalar sonunda Sahil düzenlemesi içerisinde bisiklet yerleri vatandaşlar için yürüyüş yolları olacak” dedi.   VATANDAŞ MEMNUN Başkan Ellibeş'i gören vatandaş başkanın yanına gelerek Halıdere'de yapılan çalışma nedeni ile teşekkür etti. Sahilimiz sizler sayesinde deprem öncesi gibi pırıl pırıl oldu dedi.   DEĞİRMENDERE'YE PLAJ Kavaklı, ve halıdere'de oluşan doğal plajın ardından sedece Değirmendere'de plaj olmadığını belirten başkan Ellibeş “İlçemizin tüm sahillerinde vatandaşlarımızın yüzmesi için plaj var. Birtek Değirmendere'de yok. Değiremdnere sahilinde geçmişten gelen rıhtım olduğu için plaj yapıla bilecek alan oluşmadı. Değiremdnere Kuruçeşme'de ki petrolün arkasına vatandaşlarımızın rahat kullana bileceği plaj yapacağız. Proje çalışmaları yapılıyor”dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Halıdere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Değirmendere'ye Plaj yapılacak

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Halıdere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi.

 

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ellibeş ,Vatandaşların beğenilerini ifade etmelerine oldukça sevindi ve mutlu oldu.

 

SAHİLLERİMİZ YAPILDI

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere’de sahil çalışmalarını incelerken burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ellibeş “ Halıdere sahil düzenleme çalışmalarımızı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa yapıyoruz. Bu yönde İlçemiz sahillerinde başlatılan sahil düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere” dedi.

 

KABİN YAPILACAK

Başkan Ellibeş, “İlçemizdeki sahillerimizdeki bu çalışmalar sonucunda daha güzel hale getireceğiz. Halıdere de ise marinanın yanında meydana gelen kumların olmasıyla birlikte plaj havasına döndü. Vatandaşlarımız buralarda yüzüyorlar, bizlerde gerekli incelemelerimizi yaptırdık. Tahlil sonuçları temiz çıktı ve halkımız plaj olarak kullanabilecekler, bizlerde buraya koyacağımız kabinlerle de plaj olmasını sağlayacağız” dedi.

 

EYLÜL ORTASINDA BİTECEK

Başkan Mehmet Ellibeş, “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, şuanda yetkili firma işçileri bayrama geldiğimizden dolayı işe ara verdi bayram sonrasında çalışmalar yeniden başlanıp Ağustos ayı veya Eylül başında tamamlanarak sahillerimizi daha ferah bir hale getireceğiz. Yapılan çalışmalar sonunda Sahil düzenlemesi içerisinde bisiklet yerleri vatandaşlar için yürüyüş yolları olacak” dedi.

 

VATANDAŞ MEMNUN

Başkan Ellibeş'i gören vatandaş başkanın yanına gelerek Halıdere'de yapılan çalışma nedeni ile teşekkür etti. Sahilimiz sizler sayesinde deprem öncesi gibi pırıl pırıl oldu dedi.

 

DEĞİRMENDERE'YE PLAJ

Kavaklı, ve halıdere'de oluşan doğal plajın ardından sedece Değirmendere'de plaj olmadığını belirten başkan Ellibeş “İlçemizin tüm sahillerinde vatandaşlarımızın yüzmesi için plaj var. Birtek Değirmendere'de yok. Değiremdnere sahilinde geçmişten gelen rıhtım olduğu için plaj yapıla bilecek alan oluşmadı. Değiremdnere Kuruçeşme'de ki petrolün arkasına vatandaşlarımızın rahat kullana bileceği plaj yapacağız. Proje çalışmaları yapılıyor”dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.