LASTİK İŞ
ismail

DELİRİYORUM'A BÜYÜK ALKIŞ

10.03.2017 - 09:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DELİRİYORUM'A BÜYÜK ALKIŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi tiyatro çalışma grubu tarafından, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezinde “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyun sergilendi.

Dünya Kadınlar gününe özel düzenlenen Tiyatro oyununa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve eşi İnci Şentürk, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ve çok sayıda davetli katıldı.   Sergilenen oyun seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. Yoğun katılımın olduğu, izleyenlerin yüzünü güldüren ve sık sık alkış alan gecede unutulmaz anlar yaşandı. Oyun sonunda sahneye çıkan oyuncular vatandaşlar tarafından tekrar büyük bir alkış aldı. Akabinde Başkan Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve Kent Konseyi Başkanı Şentürk’ün eşi İnci Şentürk tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen tiyatro oyununda emek veren oyunculara göstermiş oldukları başarıdan dolayı katılım belgesi ve çiçek takdimi yapıldı. Akabinde toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.    
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi tiyatro çalışma grubu tarafından, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezinde “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyun sergilendi.

Dünya Kadınlar gününe özel düzenlenen Tiyatro oyununa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve eşi İnci Şentürk, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Sergilenen oyun seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. Yoğun katılımın olduğu, izleyenlerin yüzünü güldüren ve sık sık alkış alan gecede unutulmaz anlar yaşandı. Oyun sonunda sahneye çıkan oyuncular vatandaşlar tarafından tekrar büyük bir alkış aldı. Akabinde Başkan Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve Kent Konseyi Başkanı Şentürk’ün eşi İnci Şentürk tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen tiyatro oyununda emek veren oyunculara göstermiş oldukları başarıdan dolayı katılım belgesi ve çiçek takdimi yapıldı. Akabinde toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.