DEMİR, GERİ DÖNDÜ

Eğitim 03.05.2016 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEMİR, GERİ DÖNDÜ

2014 yılında çıkan kanunla görevinden alınan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, mahkemeyi kazanarak görevine geri dönerken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Ercan Gülsuyu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti.

2014 yılında çıkan kanunla görevinden alınan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, mahkemeyi kazanarak görevine geri dönerken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan ercen Gülsuyu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti. Çıkan bir kanunla ülke çapında bütün il milli eğitim müdür yardımcıları ile ilçe milli eğitim müdürlerinin görevden alınmasının yolu açılmıştı. Kanun çıktıktan bir süre sonra,  ilimizde de 8 ilçe milli eğitim müdürü görevden alınmış ve ‘eğitim uzmanı’ olarak görev yapacakları duyurulmuştu. Bunun üzerine Mahkemeye Başvuran İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Demir iki yıl sonra Mahkemeyi kazanarak görevi İlçe Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu'ndan geri aldı. Gülsuyu ise İl Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başladı. Gülsuyu "Ahmet Demir arkadaşımızın mahkemesi sonuçlandı ve görevine geri döndü. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Bende il mili Eğitim müdürlüğünde göreve başlıyorum"dedi.
2014 yılında çıkan kanunla görevinden alınan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, mahkemeyi kazanarak görevine geri dönerken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Ercan Gülsuyu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti.

2014 yılında çıkan kanunla görevinden alınan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, mahkemeyi kazanarak görevine geri dönerken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan ercen Gülsuyu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti.
Çıkan bir kanunla ülke çapında bütün il milli eğitim müdür yardımcıları ile ilçe milli eğitim müdürlerinin görevden alınmasının yolu açılmıştı. Kanun çıktıktan bir süre sonra,  ilimizde de 8 ilçe milli eğitim müdürü görevden alınmış ve ‘eğitim uzmanı’ olarak görev yapacakları duyurulmuştu. Bunun üzerine Mahkemeye Başvuran İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Demir iki yıl sonra Mahkemeyi kazanarak görevi İlçe Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu'ndan geri aldı. Gülsuyu ise İl Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başladı. Gülsuyu "Ahmet Demir arkadaşımızın mahkemesi sonuçlandı ve görevine geri döndü. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Bende il mili Eğitim müdürlüğünde göreve başlıyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.