LASTİK İŞ
ismail

DEMİR ''KARDEŞLERİMİZE ÇATI OLALIM''

18.01.2020 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEMİR ''KARDEŞLERİMİZE ÇATI OLALIM''

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir İdlip’te son durum ile ilgili Acil Yardım Çağrısında bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir İdlip’te son durum ile ilgili Acil Yardım Çağrısında bulundu. ACİL YAŞAM EVLERİ Başkan Demir, ‘İçişleri Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre İdlip’te 3,7 milyon insan yaşamakta idi. Son 45 günde 76’sı çocuk ve kadın olan 300.000’i aşkın insan ise sınırlarımıza geldi ve Milletimizin yüce gönlüne sığındı.Sınırlarımız dışında kalan 9 kamp bölgesinde devletimizin ve milletimizin insani yardımları aralıksız devam etmektedir. STK’larımız da devletimizle eşgüdümlü bir şekilde sahadaki çalışmalarını mütemadiyen sürdürmektedir. Soğuk kış günlerinde, savaşın ve zulmün ortasında yaşam mücadelesi veren mazlum kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını giderecek olan ‘Yaşam Evleri’ için İlim Yayma Cemiyeti ve İHH işbirliği ile çalışma başlatılmıştır. “İdlib’teki Kardeşlerimize Çatı Olalım” projesi kapsamında inşa edilecek olan ACİL YAŞAM EVLERİ için aşağıda verilen hesap numaralarına bağışlarınızı bekliyoruz. ” Hesap ADI: İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi IBAN TR 0300 2050 0009 5021 3270 0002 Bir ACİL YAŞAM EVİ bedeli 2.200 Türk Lirası’dır.
İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir İdlip’te son durum ile ilgili Acil Yardım Çağrısında bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir İdlip’te son durum ile ilgili Acil Yardım Çağrısında bulundu.

ACİL YAŞAM EVLERİ
Başkan Demir, ‘İçişleri Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre İdlip’te 3,7 milyon insan yaşamakta idi. Son 45 günde 76’sı çocuk ve kadın olan 300.000’i aşkın insan ise sınırlarımıza geldi ve Milletimizin yüce gönlüne sığındı.Sınırlarımız dışında kalan 9 kamp bölgesinde devletimizin ve milletimizin insani yardımları aralıksız devam etmektedir. STK’larımız da devletimizle eşgüdümlü bir şekilde sahadaki çalışmalarını mütemadiyen sürdürmektedir. Soğuk kış günlerinde, savaşın ve zulmün ortasında yaşam mücadelesi veren mazlum kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını giderecek olan ‘Yaşam Evleri’ için İlim Yayma Cemiyeti ve İHH işbirliği ile çalışma başlatılmıştır. “İdlib’teki Kardeşlerimize Çatı Olalım” projesi kapsamında inşa edilecek olan ACİL YAŞAM EVLERİ için aşağıda verilen hesap numaralarına bağışlarınızı bekliyoruz. ”

Hesap ADI: İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi
IBAN TR 0300 2050 0009 5021 3270 0002
Bir ACİL YAŞAM EVİ bedeli 2.200 Türk Lirası’dır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.