DEMİROĞLU MÜFTÜLÜĞE DENETMEN OLARAK ATANDI

Gündem 17.09.2020 - 14:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEMİROĞLU MÜFTÜLÜĞE DENETMEN OLARAK ATANDI

Gölcük İlçe Müftülüğü’nün Gelincik Camii Müezzin Kayyım'ı olarak görev yapmaktayken Gölcük ilçe Müftülüğüne Murakıp olarak atanan Umut DEMİROĞLU 'na yeni görev yerinde başarı dileyen İlçe Müftümüz İlyas ÖZTEL, “Birlikte çalıştığımız süre içerisinde gösterdiğin çaba ve uyum için teşekkür ederim. Başarıların daim olsun” dedi. Program, Murakıbımıza plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

Gölcük İlçe Müftülüğü’nün Gelincik Camii Müezzin Kayyım'ı olarak görev yapmaktayken Gölcük ilçe Müftülüğüne Murakıp olarak atanan Umut DEMİROĞLU 'na yeni görev yerinde başarı dileyen İlçe Müftümüz İlyas ÖZTEL, “Birlikte çalıştığımız süre içerisinde gösterdiğin çaba ve uyum için teşekkür ederim. Başarıların daim olsun” dedi.

Program, Murakıbımıza plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.