LASTİK İŞ

''DEMOKRASİ VE HUKUKUN ZAFERİ''

Asayiş 24.06.2019 - 18:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''DEMOKRASİ VE HUKUKUN ZAFERİ''

İstanbul Büyükşehir belediye Başkanlığı seçimini değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük ilçe Başkanı Fikret Gürel; “23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi demokrasiye inanan İstanbullu seçmenlerin bir mesajıdır. Bu bir Ekrem İmamoğlu zaferi değil, bu Demokrasi, hak ve hukuk zaferidir” dedi.

31 Mart mali idareler seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazanmıştı. AK Parti tarafından yapılan itirazlar kapsamında Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim iptal oldu. 23 Haziranda İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık seçiminde CHP ve İYİ partinin ortak adayı Ekrem İmamoğlu seçimi tekrar kazandı.  SEÇMEN MESAJ VERDİ İBB seçimini değerlendiren CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle şunu belirtmek isterim. 23 Haziran İBB Başkanlığı seçimi Demokrasiye inanan tüm İstanbul'u seçmenlerin bir mesajıdır. Bu bir Ekrem İmamoğlu zaferi değil, Demokrasi hak, adalet ve hukuk zaferidir.  Çünkü 31 Mart seçimleri öncesinde millet ittifakı oluşturan CHP ve İYİ partililer terörist olduk, hain olduk ve her türlü akareti yedik. Ama neticesinde 13 bin farkla da bolsa biz seçimi kazandık. Karşımızda Devletin bütün imkanları vardı. Her türlü oyun, her türlü hile vardı. Ama Cumhur İttifakının İstanbul için unuttuğu bir gerçek vardı. Demokrasi 23 Haziranda ne oldu da 13 bin fark 800 bin farka çıktı. Bunu irdelemek Cumhur İttifakının özellikle iktidarın görevidir. Artık halkımız kavgadan, yalandan, liyakatsizlikten ve anti Demokrasiden sıkıldı. Halk, Bizleri teröristlerle aynı kefeye koyan İktidara Öcalan canisiyle görüşmelerinden dolayı gerçeği görerekten cevabını verdi”dedi. VATANDAŞ İKTİDARA DERS VERDİ Gürel “Bu seçimde halkımız hangi siyasi görüşte olursa olsun, hangi Dünya vi görüşte olursa olsun AK Partilisi, MHP lisi, İYİ Partilisi, HDP lisi, SP lisi ve diğer siyasi görüşler Demokrasi adına, hak, hukuk adına iktidara bir ders vermiştir. Artık ülke olarak normalleşmemiz lazım. Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Rant Uğruna değil ülke sevdamız uğruna hareket etmemiz lazım. Bu yüzden yenilenen İstanbul seçimleri sadece Millet ittifakı oluşturan CHP- İYİ partililere değil, Tüm ulusumuza hayırlı olsun. Bu uğurda emeği geçen her kese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İstanbul Büyükşehir belediye Başkanlığı seçimini değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük ilçe Başkanı Fikret Gürel; “23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi demokrasiye inanan İstanbullu seçmenlerin bir mesajıdır. Bu bir Ekrem İmamoğlu zaferi değil, bu Demokrasi, hak ve hukuk zaferidir” dedi.

31 Mart mali idareler seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazanmıştı. AK Parti tarafından yapılan itirazlar kapsamında Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim iptal oldu. 23 Haziranda İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlık seçiminde CHP ve İYİ partinin ortak adayı Ekrem İmamoğlu seçimi tekrar kazandı. 
SEÇMEN MESAJ VERDİ
İBB seçimini değerlendiren CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle şunu belirtmek isterim. 23 Haziran İBB Başkanlığı seçimi Demokrasiye inanan tüm İstanbul'u seçmenlerin bir mesajıdır. Bu bir Ekrem İmamoğlu zaferi değil, Demokrasi hak, adalet ve hukuk zaferidir. 
Çünkü 31 Mart seçimleri öncesinde millet ittifakı oluşturan CHP ve İYİ partililer terörist olduk, hain olduk ve her türlü akareti yedik. Ama neticesinde 13 bin farkla da bolsa biz seçimi kazandık. Karşımızda Devletin bütün imkanları vardı. Her türlü oyun, her türlü hile vardı. Ama Cumhur İttifakının İstanbul için unuttuğu bir gerçek vardı. Demokrasi 23 Haziranda ne oldu da 13 bin fark 800 bin farka çıktı. Bunu irdelemek Cumhur İttifakının özellikle iktidarın görevidir. Artık halkımız kavgadan, yalandan, liyakatsizlikten ve anti Demokrasiden sıkıldı. Halk, Bizleri teröristlerle aynı kefeye koyan İktidara Öcalan canisiyle görüşmelerinden dolayı gerçeği görerekten cevabını verdi”dedi.
VATANDAŞ İKTİDARA DERS VERDİ
Gürel “Bu seçimde halkımız hangi siyasi görüşte olursa olsun, hangi Dünya vi görüşte olursa olsun AK Partilisi, MHP lisi, İYİ Partilisi, HDP lisi, SP lisi ve diğer siyasi görüşler Demokrasi adına, hak, hukuk adına iktidara bir ders vermiştir. Artık ülke olarak normalleşmemiz lazım. Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Rant Uğruna değil ülke sevdamız uğruna hareket etmemiz lazım. Bu yüzden yenilenen İstanbul seçimleri sadece Millet ittifakı oluşturan CHP- İYİ partililere değil, Tüm ulusumuza hayırlı olsun. Bu uğurda emeği geçen her kese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.