LASTİK İŞ
ismail

DENİZ ANA ÜS KOMUTANI BAŞKAN ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Gölcük 05.12.2018 - 10:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENİZ ANA ÜS KOMUTANI BAŞKAN ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Deniz Ana üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret etti.

Yapılan bu nazik ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Tuğamiral Kılıç’a teşekkür etti. Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanlığı görevini sürdürürken Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı olarak atanan Kılıç’a başarılar dileyen Başkan Ellibeş, “Donanma kenti Gölcük’e hoş geldiniz” ifadelerini sarf etti.    Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, ziyaret anısı olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Yunus balığı plaketi hediye etti. Tuğamiral Kılıç “Gölcük’te yapacağım görev süresi içerisinde Başkanımız ile güzel bir diyalog içerisinde bulunacağımı belirtmek isterim. Göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum, ifadesini kullandı.    Ziyarette, Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile baş başa bir süre sohbet ederek Gölcük ile ilgili konularda istişarede bulundu.
Deniz Ana üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret etti.

Yapılan bu nazik ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Tuğamiral Kılıç’a teşekkür etti. Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanlığı görevini sürdürürken Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı olarak atanan Kılıç’a başarılar dileyen Başkan Ellibeş, “Donanma kenti Gölcük’e hoş geldiniz” ifadelerini sarf etti. 

 

Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, ziyaret anısı olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Yunus balığı plaketi hediye etti. Tuğamiral Kılıç “Gölcük’te yapacağım görev süresi içerisinde Başkanımız ile güzel bir diyalog içerisinde bulunacağımı belirtmek isterim. Göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum, ifadesini kullandı.

  

Ziyarette, Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile baş başa bir süre sohbet ederek Gölcük ile ilgili konularda istişarede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.