LASTİK İŞ

DENİZ BAYKAL YURT DIŞINDA TEDAVİ OLACAK

Sağlık 25.11.2017 - 15:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENİZ BAYKAL YURT DIŞINDA TEDAVİ OLACAK

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, yoğun bakımdan çıkacak duruma gelen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a ailesinin de talebi üzerine yurt dışında fizik tedavi uygulaması yapılmasının uygun görüldüğünü bildirdi.

İbiş, Baykal’ın tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde açıklamalarda bulundu. Baykal’ın hastanede tedavi süresinin 40 gün olduğunu hatırlatarak, durumunun iyi, şuurunun açık olduğunu bildirdi.  Ziyaret yasağı sürüyor Baykal’ın, zaman, mekan ve konu oryantasyonunun iyi düzeyde olduğunu, konuşup, yazdığını, gündemi takip ettiğini belirten İbiş, “Deniz Bey’in hareketleri iyi durumda. Kendisine her gün fizik tedavi yapılıyor. Kısacası Deniz Bey, yoğun bakımdan çıkacak duruma geldi. Bu bizim için güzel bir sonuç, hepimiz için sevindirici de bir haber” diye konuştu.  Yoğun bakımdan çıkıştan sonraki süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarının yapılması gerektiğine dikkati çeken İbiş, şunları söyledi: “Bu noktada ailenin de talebi üzerine yurt dışında bu uygulamaların yapılması konusu bizim tarafımızdan da uygun görüldü. Bu yönde bazı merkezlerle görüşmeler sürdürülüyor. Sanıyorum bir hafta 10 gün içerisinde tamamlanmış olacak.” Baykal’ın yoğun bakımlık bir tedaviye ihtiyacının olmadığını dile getiren İbiş, ziyaret yasağının devam ettiğini söyledi.    
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, yoğun bakımdan çıkacak duruma gelen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a ailesinin de talebi üzerine yurt dışında fizik tedavi uygulaması yapılmasının uygun görüldüğünü bildirdi.

İbiş, Baykal’ın tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde açıklamalarda bulundu. Baykal’ın hastanede tedavi süresinin 40 gün olduğunu hatırlatarak, durumunun iyi, şuurunun açık olduğunu bildirdi. 

Ziyaret yasağı sürüyor

Baykal’ın, zaman, mekan ve konu oryantasyonunun iyi düzeyde olduğunu, konuşup, yazdığını, gündemi takip ettiğini belirten İbiş, “Deniz Bey’in hareketleri iyi durumda. Kendisine her gün fizik tedavi yapılıyor. Kısacası Deniz Bey, yoğun bakımdan çıkacak duruma geldi. Bu bizim için güzel bir sonuç, hepimiz için sevindirici de bir haber” diye konuştu. 

Yoğun bakımdan çıkıştan sonraki süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarının yapılması gerektiğine dikkati çeken İbiş, şunları söyledi: “Bu noktada ailenin de talebi üzerine yurt dışında bu uygulamaların yapılması konusu bizim tarafımızdan da uygun görüldü. Bu yönde bazı merkezlerle görüşmeler sürdürülüyor. Sanıyorum bir hafta 10 gün içerisinde tamamlanmış olacak.” Baykal’ın yoğun bakımlık bir tedaviye ihtiyacının olmadığını dile getiren İbiş, ziyaret yasağının devam ettiğini söyledi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.