LASTİK İŞ
ismail

DENİZ YILDIZI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Gölcük 07.10.2019 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENİZ YILDIZI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Gölcük Kavaklı Mahallesinde hizmete giren Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Belgin Abanoz ve Mesut Volkan Sezgin, ve eğitmenler gazetemizi ziyaret etti.

Belgin Abanoz ve Mesut Volkan Sezgin tarafından Gölcük Kavaklı Mahallesinde Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete girdi. Kurumun resmi açılışı 19 Ekim Cumartesi günü yapılacak. 120 ÖĞRENCİ VAR Kurum ortaklarından açıklama yapan Belgin Abanoz; “Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurduk. Yaklaşık 120 öğrencimiz var. Hiç veli görüşmesini yapmadan kendileri geldi. Zaten birçok öğrenci kendi öğrencimizdir. Bunun yanı sıra Körfez derince olmak birçok yerden gelen öğrencilerimiz var. Onları da servislerimizle gidip geliyorlar. Dört alanda eğitim veriyoruz. İşitme, Down Sendromlu, otizm ve dil öğrenmek için 4 alanda hizmet eğitimini veriyoruz. Uzman eğitimci kadromuz var dedi.  KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİMİZ VAR Abanoz “Kültür sanat faaliyetleri adı altında ekstra hizmet veriyoruz. Ritim grubumuz var ve bu grubu Toygar Işıklı destekliyor. Bize aletler konusunda sponsor oldu.  Ozan hocayla anlaştık. İkinci kademede haftanın 5 günü spor faaliyetlerini yaptırıyoruz. Buda velilerimize sağladığımız ekstra bir imkan sağlamaya çalışıyoruz. Yani normalde haftada 2 gün eğitim vermemiz gerekiyor. Fakat o bireysel eğitim masa başında uzmanlarla alınan eğitim. Bu yeterli gelmediği için, zaten dernekte biz bunu yapıyorduk. Ama şimdi kurumumuz var bunu yapmak için kararı aldık. Burada mutlaka çocukların sosyalleşmesi için haftanın 5 günü ister müzik, ister folklor, ister spor gibi benzeri çalışmalar yapılacak. 8 uzman eğitimcilerimizle birlikte toplam 15 personelle hizmet vereceğiz” dedi.        
Gölcük Kavaklı Mahallesinde hizmete giren Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Belgin Abanoz ve Mesut Volkan Sezgin, ve eğitmenler gazetemizi ziyaret etti.

Belgin Abanoz ve Mesut Volkan Sezgin tarafından Gölcük Kavaklı Mahallesinde Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete girdi. Kurumun resmi açılışı 19 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

120 ÖĞRENCİ VAR
Kurum ortaklarından açıklama yapan Belgin Abanoz; “Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurduk. Yaklaşık 120 öğrencimiz var. Hiç veli görüşmesini yapmadan kendileri geldi. Zaten birçok öğrenci kendi öğrencimizdir. Bunun yanı sıra Körfez derince olmak birçok yerden gelen öğrencilerimiz var. Onları da servislerimizle gidip geliyorlar. Dört alanda eğitim veriyoruz. İşitme, Down Sendromlu, otizm ve dil öğrenmek için 4 alanda hizmet eğitimini veriyoruz. Uzman eğitimci kadromuz var dedi. 

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİMİZ VAR
Abanoz “Kültür sanat faaliyetleri adı altında ekstra hizmet veriyoruz. Ritim grubumuz var ve bu grubu Toygar Işıklı destekliyor. Bize aletler konusunda sponsor oldu.  Ozan hocayla anlaştık. İkinci kademede haftanın 5 günü spor faaliyetlerini yaptırıyoruz. Buda velilerimize sağladığımız ekstra bir imkan sağlamaya çalışıyoruz. Yani normalde haftada 2 gün eğitim vermemiz gerekiyor. Fakat o bireysel eğitim masa başında uzmanlarla alınan eğitim. Bu yeterli gelmediği için, zaten dernekte biz bunu yapıyorduk. Ama şimdi kurumumuz var bunu yapmak için kararı aldık. Burada mutlaka çocukların sosyalleşmesi için haftanın 5 günü ister müzik, ister folklor, ister spor gibi benzeri çalışmalar yapılacak. 8 uzman eğitimcilerimizle birlikte toplam 15 personelle hizmet vereceğiz” dedi.


       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.