LASTİK İŞ
ismail

DENİZALTI BATARYA ŞAMPİYON OLDU

Spor 17.05.2017 - 19:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENİZALTI BATARYA ŞAMPİYON OLDU

Gölcük Tersane Komutanlığı, çeşitli aktivitelerle çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştiriyor. Harb-İş Sendikası tarafından birimler arasında bu yıl düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Denizaltı Batarya takımı oldu.

Gölcük tersane Komutanlığı birimler arası düzenlenen futbol turnuvası üçüncülük ve final maçı Gölcük’te 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesislerinde oynandı. Denizaltı Batarya Şampiyon Oldu Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanlarının kendi aralarında düzenlediği çim halı futbol turnuvası, 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesislerinde oynanan final maçı ve ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesislerinde düzenlenen turnuvada, final maçından önce üçüncülük maçı oynandı. Bu maçı 26 Kaynak Fabrika takımı kazanırken turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında ise Denizaltı Batarya ile 150 Personel Müdürlüğü takımları karşılaştı. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Denizaltı Batarya turnuvanın şampiyonu oldu. Ödül Töreni Final maçının ardından 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesisleri salonunda düzenlenen ödül törenine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları katıldı. Turnuvada şampiyon olan Denizaltı Batarya takımına kupasını Başkan Ellibeş ve Başkan Turhan Yıldız birlikte verirken, turnuvada diğer dereceye giren takımlara ödül, madalya ve kupaları takdim edildi. Yıldız’dan Teşekkür Ödül töreni n ardından Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız “Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına teşekkür ediyorum. O kadar yoğun ve ağır işinizin arasında futbola da yer ayırdığınız için, hepinizi tebrik ediyorum. Bu turnuvanın kaybedeni yok, bana göre hepiniz gönüllerin şampiyonusunuz. Bende geçmişte futbolculuk ve hakemlik yaptığım için, bu turnuva hepimizi fazlasıyla mutlu etti. Bir kez daha turnuvaya katılan takımlara, yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, şampiyon olan Denizaltı Batarya takımını yürekten kutluyorum” dedi.   
Gölcük Tersane Komutanlığı, çeşitli aktivitelerle çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştiriyor. Harb-İş Sendikası tarafından birimler arasında bu yıl düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Denizaltı Batarya takımı oldu.

Gölcük tersane Komutanlığı birimler arası düzenlenen futbol turnuvası üçüncülük ve final maçı Gölcük’te 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesislerinde oynandı.

Denizaltı Batarya Şampiyon Oldu

Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanlarının kendi aralarında düzenlediği çim halı futbol turnuvası, 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesislerinde oynanan final maçı ve ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesislerinde düzenlenen turnuvada, final maçından önce üçüncülük maçı oynandı. Bu maçı 26 Kaynak Fabrika takımı kazanırken turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında ise Denizaltı Batarya ile 150 Personel Müdürlüğü takımları karşılaştı. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Denizaltı Batarya turnuvanın şampiyonu oldu.

Ödül Töreni

Final maçının ardından 19 Mayıs Spor Kompleksi Körfez Arena çim halı tesisleri salonunda düzenlenen ödül törenine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları katıldı. Turnuvada şampiyon olan Denizaltı Batarya takımına kupasını Başkan Ellibeş ve Başkan Turhan Yıldız birlikte verirken, turnuvada diğer dereceye giren takımlara ödül, madalya ve kupaları takdim edildi.

Yıldız’dan Teşekkür

Ödül töreni n ardından Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız “Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına teşekkür ediyorum. O kadar yoğun ve ağır işinizin arasında futbola da yer ayırdığınız için, hepinizi tebrik ediyorum. Bu turnuvanın kaybedeni yok, bana göre hepiniz gönüllerin şampiyonusunuz. Bende geçmişte futbolculuk ve hakemlik yaptığım için, bu turnuva hepimizi fazlasıyla mutlu etti. Bir kez daha turnuvaya katılan takımlara, yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, şampiyon olan Denizaltı Batarya takımını yürekten kutluyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.