DENİZE GİREN İKİ KARDEŞ BOĞULDU

25.06.2020 - 14:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENİZE GİREN İKİ KARDEŞ BOĞULDU

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde serinlemek için denize giren kardeşi Samet Kırca'yı kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren Muhammet Kırca, üniformasını çıkarıp suya giren komiser yardımcısı tarafından kurtarıldı. Dilovası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Kırca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Hereke Sahilinde  meydana gelen olayda, baba Nihat Kırca oğulları ile birlikte  Hereke sahiline gitti. Baba sahilde otururken çocukları denize girdi. Denizde açılan Samet Kırca(16)bir süre sonra gözden kayboldu.  Kardeşinin suda görünmediğini fark eden ağabey Muhammet Kırca(21)’da, kardeşini kurtarmak için  suda açıldı. Bu esnada oda gözden kayboldu. Her iki çocuğunu da suda kaybolduğunu fark eden baba Nihat Kırca, hemen 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi.   KOMİSER YARDIMCISI KURTARDI Yapılan ihbar üzerine kısa sürede bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekibindeki bir komiser yardımcısı, suyun altında  gördüğü Muhammet Kırca'yı kurtarmak amacıyla hemen suya atlayarak çocuğu kıyıya çıkarttı. Muhammet ambulansa alınarak tedavi altına alınırken, bölgeye gelen dalgıçların yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmaları sonucu,  yaklaşık 5 metre açıkta 2 buçuk metre derinde Samet Kırca'ya ulaşıldı.   KARDEŞ KURTARILMADI Ekipler tarafından alınarak hemen kıyıya çıkarılan ve sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Samet'in, yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Muhammet Kırca sağlık ekiplerince götürüldüğü Dilovası Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde serinlemek için denize giren kardeşi Samet Kırca'yı kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren Muhammet Kırca, üniformasını çıkarıp suya giren komiser yardımcısı tarafından kurtarıldı. Dilovası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Kırca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Hereke Sahilinde  meydana gelen olayda, baba Nihat Kırca oğulları ile birlikte  Hereke sahiline gitti. Baba sahilde otururken çocukları denize girdi. Denizde açılan Samet Kırca(16)bir süre sonra gözden kayboldu.  Kardeşinin suda görünmediğini fark eden ağabey Muhammet Kırca(21)’da, kardeşini kurtarmak için  suda açıldı. Bu esnada oda gözden kayboldu. Her iki çocuğunu da suda kaybolduğunu fark eden baba Nihat Kırca, hemen 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi.

 

KOMİSER YARDIMCISI KURTARDI

Yapılan ihbar üzerine kısa sürede bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekibindeki bir komiser yardımcısı, suyun altında  gördüğü Muhammet Kırca'yı kurtarmak amacıyla hemen suya atlayarak çocuğu kıyıya çıkarttı. Muhammet ambulansa alınarak tedavi altına alınırken, bölgeye gelen dalgıçların yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmaları sonucu,  yaklaşık 5 metre açıkta 2 buçuk metre derinde Samet Kırca'ya ulaşıldı.

 

KARDEŞ KURTARILMADI

Ekipler tarafından alınarak hemen kıyıya çıkarılan ve sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Samet'in, yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Muhammet Kırca sağlık ekiplerince götürüldüğü Dilovası Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.