LASTİK İŞ

DENİZİ YAĞ TABAKASI KAPLADI

08.05.2017 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENİZİ YAĞ TABAKASI KAPLADI

Körfezin incisi olarak bilinen Değirmendere Sahili havaların ısınması ile deniz keyfini yaşamak isteyen vatandaşlar ile dolup taşmaya başladı. Sahile gelen vatandaşlar ise denizin üzerindeki kırmızı kirliliği görünce çok şaşırdılar.

Körfezin incisi olarak bilinen Değirmendere Sahili havaların ısınması ile deniz keyfini yaşamak isteyen vatandaşlar ile dolup taşmaya başladı. Sahile gelen vatandaşlar ise denizin üzerindeki kırmızı kirliliği  görünce çok şaşırdılar. DENİZ NEDEN KİRLENDİ ? Değirmendere’de yaz sezonu açıldı. Gündüzü ayrı bir keyif akşamı ayrı bir keyif veren Değirmendere Sahilinde gezmeye gelen vatandaşlar denizi kaplayan yağ tabakasını gördüklerinde şaşkınlık yaşadı. Denizi kaplayan yağ tabakasının nedeni henüz bilinmiyor. Denizdeki kirliliğe tepki gösteren Değirmendereli vatandaşlar, yetkililerden yağ tabakasına neden olan kaynağın belirlenmesini isterken, denizdeki kirlenmenin temizlenmesini istedi. Körfez’in incisi konumunda olan Değirmendere’de denizin yaklaşık bir haftadır bu şekilde olduğunu ifade eden vatandaşlar, denizin kirlenmesine üzüldüklerini söyledi.
Körfezin incisi olarak bilinen Değirmendere Sahili havaların ısınması ile deniz keyfini yaşamak isteyen vatandaşlar ile dolup taşmaya başladı. Sahile gelen vatandaşlar ise denizin üzerindeki kırmızı kirliliği görünce çok şaşırdılar.

Körfezin incisi olarak bilinen Değirmendere Sahili havaların ısınması ile deniz keyfini yaşamak isteyen vatandaşlar ile dolup taşmaya başladı. Sahile gelen vatandaşlar ise denizin üzerindeki kırmızı kirliliği  görünce çok şaşırdılar.

DENİZ NEDEN KİRLENDİ ?
Değirmendere’de yaz sezonu açıldı. Gündüzü ayrı bir keyif akşamı ayrı bir keyif veren Değirmendere Sahilinde gezmeye gelen vatandaşlar denizi kaplayan yağ tabakasını gördüklerinde şaşkınlık yaşadı. Denizi kaplayan yağ tabakasının nedeni henüz bilinmiyor. Denizdeki kirliliğe tepki gösteren Değirmendereli vatandaşlar, yetkililerden yağ tabakasına neden olan kaynağın belirlenmesini isterken, denizdeki kirlenmenin temizlenmesini istedi. Körfez’in incisi konumunda olan Değirmendere’de denizin yaklaşık bir haftadır bu şekilde olduğunu ifade eden vatandaşlar, denizin kirlenmesine üzüldüklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.