LASTİK İŞ
ismail

DENİZLİ : 1 GÖLCÜKSPOR: 0

Spor 13.04.2014 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DENİZLİ : 1 GÖLCÜKSPOR: 0

Gölcükspor, Denizlispor deplasmnaında 1-0 mağlup oldu

Son haftalarda müthiş bir performans ortaya koyan, 10 maçlık yenilmezlik serisi yapan, Play-Off umutlarını sürdüren Gölcükspor grubun rahat takımı Denizli Büyükşehir’e konuk oldu. Maçın ilk yarısında başa baş bir oyun izlendi. Devre biterken temsilcimiz Özgür’ün atılmasıyla 10 kişi kaldı. Devre golsüz bitti. İkinci yarıda bir kişi fazla oynamanın avantajıyla ev sahibi takım baskı kurdu ve aradığı golü 69’ncu dakikada Deniz ile buldu. Son dakikalarda beraberlik sayısı için bastıran temsilcimiz son vuruşlarla becerikli olamadı ve maç 1-0 sona erdi. 10 hafta sonra yenilen, Ali Beykoz yönetiminde ilk acıyı tadan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz Tuzlaspor’un kaybettiği haftada Play-Off hattına yaklaşma şansını tepti. 
Gölcükspor, Denizlispor deplasmnaında 1-0 mağlup oldu

Son haftalarda müthiş bir performans ortaya koyan, 10 maçlık yenilmezlik serisi yapan, Play-Off umutlarını sürdüren Gölcükspor grubun rahat takımı Denizli Büyükşehir’e konuk oldu. Maçın ilk yarısında başa baş bir oyun izlendi. Devre biterken temsilcimiz Özgür’ün atılmasıyla 10 kişi kaldı. Devre golsüz bitti.

İkinci yarıda bir kişi fazla oynamanın avantajıyla ev sahibi takım baskı kurdu ve aradığı golü 69’ncu dakikada Deniz ile buldu. Son dakikalarda beraberlik sayısı için bastıran temsilcimiz son vuruşlarla becerikli olamadı ve maç 1-0 sona erdi. 10 hafta sonra yenilen, Ali Beykoz yönetiminde ilk acıyı tadan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz Tuzlaspor’un kaybettiği haftada Play-Off hattına yaklaşma şansını tepti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.