DENLİKOL ''GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTACAĞIZ''

25.05.2017 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENLİKOL ''GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTACAĞIZ''

dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlugar Dernek başkanı Çetin Kocatürk, Değirmendere musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve platforma üye derneklerin başkan ve kadın kolları katıldığı aylık toplantılarını Sivil Toplum Merkezinde yaptılar.

Dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlugar Dernek başkanı Çetin Kocatürk Değirmendere musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve platforma üye derneklerin başkan ve kadın kolları katıldığı aylık toplantılarını Sivil Toplum Merkezinde yaptılar. GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTACAĞIZ Başkan Denlikol “ 20 Mayıs Değirmendere musiki Derneği Yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza Merhaba konseri müthişti. Konserde farkındalık yaratmak amacıyla ilçe sağlık MüdürüSalih Çavdar ve ekibi stant açtı ve sigara alkol ve özellikle gençlerin uyuşturucuya bulaşmaması hakkında konuşma yaptı.  Platform üyesi dernek Başkanları izleyicilere uyuşturucunun zararlarını anlatan broşür dağıttı. Gölcük kaymakamı da konsere katılarak bizi onurlandırdı. 19 Mayıs ve uyuşturucu ile mücadele hakkında konuşma yaptı” dedi. PROGRAMLAR DEVAM EDECEK Başkan Denlikol “Önümüzdeki ay ramazan olması nedeniyle bir iftar programI düzenlenecek. Temmuz ayında platform olarak kapsamlı bir piknik yapılacak. Katılan Başkanlar bu yoğun programlara rağmen yorulmadıklarını  gönüllü olarak Gölcük’e katkı sunmaya devam edeceklerini bildirdi”dedi.  KADINLAR HER ALANDA Platformun kadın kolları başkanı Ayşe Denlikol “tüm derneklerin kadın kollarını oluşturarak bugüne kadar verdiğimiz desteği artırmak ve daha kalabalık olarak katılım yapmak  istiyoruz” dedi SİVİL TOPLUM MERKEZİNİ KULLANACAĞIZ Toplantı sonu Başkan Denlikol Sivil Toplum Merkezi'nde toplantı yapmak güzeldi umarım yetkililer küçükte olsa bir odayı platforma tahsis ederlerse tüm kurumlarla ortak çalışmaların daha rahat yapılacağını ve Sivil Toplum Merkezinin dernekler ve platform olarak daha aktif kullanılabileceğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti
dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlugar Dernek başkanı Çetin Kocatürk, Değirmendere musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve platforma üye derneklerin başkan ve kadın kolları katıldığı aylık toplantılarını Sivil Toplum Merkezinde yaptılar.

Dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlugar Dernek başkanı Çetin Kocatürk
Değirmendere musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve platforma üye derneklerin başkan ve kadın kolları katıldığı aylık toplantılarını Sivil Toplum Merkezinde yaptılar.

GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTACAĞIZ
Başkan Denlikol “ 20 Mayıs Değirmendere musiki Derneği Yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza Merhaba konseri müthişti. Konserde farkındalık yaratmak amacıyla ilçe sağlık MüdürüSalih Çavdar ve ekibi stant açtı ve sigara alkol ve özellikle gençlerin uyuşturucuya bulaşmaması hakkında konuşma yaptı.  Platform üyesi dernek Başkanları izleyicilere uyuşturucunun zararlarını anlatan broşür dağıttı. Gölcük kaymakamı da konsere katılarak bizi onurlandırdı. 19 Mayıs ve uyuşturucu ile mücadele hakkında konuşma yaptı” dedi.

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK
Başkan Denlikol “Önümüzdeki ay ramazan olması nedeniyle bir iftar programI düzenlenecek. Temmuz ayında platform olarak kapsamlı bir piknik yapılacak. Katılan Başkanlar bu yoğun programlara rağmen yorulmadıklarını  gönüllü olarak Gölcük’e katkı sunmaya devam edeceklerini bildirdi”dedi. 

KADINLAR HER ALANDA
Platformun kadın kolları başkanı Ayşe Denlikol “tüm derneklerin kadın kollarını oluşturarak bugüne kadar verdiğimiz desteği artırmak ve daha kalabalık olarak katılım yapmak  istiyoruz” dedi
SİVİL TOPLUM MERKEZİNİ KULLANACAĞIZ
Toplantı sonu Başkan Denlikol Sivil Toplum Merkezi'nde toplantı yapmak güzeldi umarım yetkililer küçükte olsa bir odayı platforma tahsis ederlerse tüm kurumlarla ortak çalışmaların daha rahat yapılacağını ve Sivil Toplum Merkezinin dernekler ve platform olarak daha aktif kullanılabileceğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.