DENLİKOL ‘’MÜFTÜYÜ KINIYORUM’’

Gündem 22.09.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENLİKOL ‘’MÜFTÜYÜ KINIYORUM’’

Müftü Mehmet Yazıcı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşıma tepkiler devam ediyor

Dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol Müftü Mehmet Yazıcı’nın paylaşımına tepki gösterdi. Denlikol “ Türkiye'nin en şirin ilçelerinden biri olan ve içerisinde birçok farklı dünya görüşünüde bulunduran Gölcük'ümüzde son günlerde önemli bir makamı temsil eden bir yetkilinin yapmış olduğu çirkin söylem ne yazıkki Ülke gündemine oturmuş bulunuyor. Gölcük Müftülük görevini 4 yıldır sürdüren Mehmet Yazıcı Facebook hesabından "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır.Anlayana..." Şeklinde bir paylaşımda bulunmuştur. İlçemizde yaşayan insanların huzur ve barış içerisinde mutlu ve özgür yaşayabilmesi adına çok önemli bir vizyona sahip olan Müftülük makamından böyle iğrenç bir açıklamanın gelmesi Gölcük'te olduğu gibi Ülke genelinde üzüntüye ve tepkiye neden olmuştur. İki hafta önce gündeme gelen Emine Merve Akyüz ün "Tesettür giyinmeyen kadın kabuğu soyulmudş domatese benzer" açıklaması sonrası Gölcük müftüsünün bu paylaşımı çok manidar olmuştur. Sivil Toplum Kuruluşları adına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı yı bu talihsiz açıklamasından dolayı şiddetle kınıyoruz"dedi.
Müftü Mehmet Yazıcı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşıma tepkiler devam ediyor

Dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol Müftü Mehmet Yazıcı’nın paylaşımına tepki gösterdi. Denlikol “
Türkiye'nin en şirin ilçelerinden biri olan ve içerisinde birçok farklı dünya görüşünüde bulunduran Gölcük'ümüzde son günlerde önemli bir makamı temsil eden bir yetkilinin yapmış olduğu çirkin söylem ne yazıkki Ülke gündemine oturmuş bulunuyor.
Gölcük Müftülük görevini 4 yıldır sürdüren Mehmet Yazıcı Facebook hesabından
"Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır.Anlayana..."
Şeklinde bir paylaşımda bulunmuştur.
İlçemizde yaşayan insanların huzur ve barış içerisinde mutlu ve özgür yaşayabilmesi adına çok önemli bir vizyona sahip olan Müftülük makamından böyle iğrenç bir açıklamanın gelmesi Gölcük'te olduğu gibi Ülke genelinde üzüntüye ve tepkiye neden olmuştur.
İki hafta önce gündeme gelen Emine Merve Akyüz ün "Tesettür giyinmeyen kadın kabuğu soyulmudş domatese benzer" açıklaması sonrası Gölcük müftüsünün bu paylaşımı çok manidar olmuştur.
Sivil Toplum Kuruluşları adına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı yı bu talihsiz açıklamasından dolayı şiddetle kınıyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.