LASTİK İŞ
ismail

DEPLASMAN MASRAFLARI MERT GOLD'DAN

Spor 17.02.2020 - 19:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEPLASMAN MASRAFLARI MERT GOLD'DAN

Çarşamba günü Osmaniyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gölcükspor bugün yola çıkıyor. Takımın deplasman masraflarını Mert Gold Kuyumculuk'un sahibi İrfan Keskin karşılıyor.

 Gölcükspor,  Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Osmaniyespor maçını kazanarak yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Pazarspor galibiyeti ile büyük moral bulan Kırmızı Siyahlılar bugün deplasman için yola çıkıyor. Gölcükspor'un deplasman masraflarını bu hafta Mert Gold Kuyumculuk firmasının sahibi İrfan Keskin karşılıyor. Gölcükspor, hafta sonu oynadığı maçta grubun güçlü ekibi Pazarspor’u son dakikada attığı golle 2-1 mağlup ederek hayati bir üç puan kazanmış yeni teknik adam Ömer Faruk Uzuner ve ekibi taraftarların önünde kazanmanın mutluluğunu yaşamıştı.Kırmızı Siyahlılar Çarşamba günü karşılaşacağı Osmaniyespor maçını da kazanarak yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.   
Çarşamba günü Osmaniyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gölcükspor bugün yola çıkıyor. Takımın deplasman masraflarını Mert Gold Kuyumculuk'un sahibi İrfan Keskin karşılıyor.

 Gölcükspor,  Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Osmaniyespor maçını kazanarak yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Pazarspor galibiyeti ile büyük moral bulan Kırmızı Siyahlılar bugün deplasman için yola çıkıyor. Gölcükspor'un deplasman masraflarını bu hafta Mert Gold Kuyumculuk firmasının sahibi İrfan Keskin karşılıyor.

Gölcükspor, hafta sonu oynadığı maçta grubun güçlü ekibi Pazarspor’u son dakikada attığı golle 2-1 mağlup ederek hayati bir üç puan kazanmış yeni teknik adam Ömer Faruk Uzuner ve ekibi taraftarların önünde kazanmanın mutluluğunu yaşamıştı.Kırmızı Siyahlılar Çarşamba günü karşılaşacağı Osmaniyespor maçını da kazanarak yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.