DEPREM ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Kocaeli 01.10.2016 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEPREM ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Büyükşehir, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nın üçüncüsünü gerçekleştirecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nınl üçüncüsünü düzenleyecek. Bu yıl uluslararası hale getirilen çalıştaya yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli akademisyenler ve uzmanlar katılacak. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 3. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı, 8-9-10 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Ticaret Odası’nın meclis salonunda gerçekleştirilecek.   FARKINDALIĞI ARTIRMAK Ulusal ve uluslararası çalıştaylar, bölgemizin deprem tehlike ve riskine yönelik çeşitli projelerin gündeme gelmesini sağlamak ve kamuoyunda depreme karşı farkındalığı arttırmak amacını taşıyor. Bu yılki çalıştayda ülkemizde ve dünyada bu yönde en son teknolojik çalışmalar ele alınacak.  Ayrıca önceki çalıştaylara ait hazırlanan dergi, makale ve çalışmalar yayınlanacak.   AFETLERİN RUHSAL ETKİSİ Geçtiğimiz yıl düzenlenen çalıştayda Kocaeli’de büyük boyutta deprem yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Çalıştayda olası İstanbul depreminin ilimize etkileri gibi konuların yanında afetlerin hukuki boyutu ve insanlar üzerinde yarattığı travmaların ruhsal boyutu da ele alındı.
Büyükşehir, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nın üçüncüsünü gerçekleştirecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nınl üçüncüsünü düzenleyecek. Bu yıl uluslararası hale getirilen çalıştaya yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli akademisyenler ve uzmanlar katılacak. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 3. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı, 8-9-10 Kasım tarihleri arasında Kocaeli Ticaret Odası’nın meclis salonunda gerçekleştirilecek.

 

FARKINDALIĞI ARTIRMAK

Ulusal ve uluslararası çalıştaylar, bölgemizin deprem tehlike ve riskine yönelik çeşitli projelerin gündeme gelmesini sağlamak ve kamuoyunda depreme karşı farkındalığı arttırmak amacını taşıyor. Bu yılki çalıştayda ülkemizde ve dünyada bu yönde en son teknolojik çalışmalar ele alınacak.  Ayrıca önceki çalıştaylara ait hazırlanan dergi, makale ve çalışmalar yayınlanacak.

 

AFETLERİN RUHSAL ETKİSİ

Geçtiğimiz yıl düzenlenen çalıştayda Kocaeli’de büyük boyutta deprem yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Çalıştayda olası İstanbul depreminin ilimize etkileri gibi konuların yanında afetlerin hukuki boyutu ve insanlar üzerinde yarattığı travmaların ruhsal boyutu da ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.