LASTİK İŞ

DEPREM GERÇEK GERİSİ YALAN !

Gündem 27.09.2019 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEPREM GERÇEK GERİSİ YALAN !

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; İstanbul’da 14.00 sularında meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin büyüklüğü 6 olarak ölçüldü. Merkez üssünün Marmara Ereğlisi olduğu açıklanan ve Kandilli Rasathanesi tarafından da 6 büyüklüğünde ölçülen deprem Gölcüklülere 17 Ağustos’u hatırlattı. Oldukça korkutan deprem vatandaşlar sokağa döktü. Okulları, Kafeler ve bankalar boşaldı. İnsanlar uzun süre iş yeri ve evlerine giremedi. Dün yaşadığımız deprem bize bir kez daha deprem gerçeğini hatırlattı.

İstanbul'da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük'te his edildi. Depremden dolayı sokaklara koşan vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Depremle ilgili açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “yaşanan depremde her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Gerekli önlemleri alıyoruz” dedi. OKULLAR BOŞALTILDI Öğle saatlerinde merkez üstü Silivri'de yaşanan deprem Gölcük'te sallandı. Depremi fark eden halk ev ve işyerlerini terk ederek sokağa kaçtılar. Aynı zamanda okulda öğrenciler güvenli bir şekilde okul idaresi tarafından tahliye edilerek okul bahçesinde topladılar. Okul idaresi tarafından yoklama yapıldı. Yoklamadan sonra okul önüne gelen öğrenci velilerine öğrencileri teslim edildi. Tüm kamu kurum ve kuruluşları sokakta güvenli bir yere geçerek depremin geçmesini beklediler. Yaşanan depremde mal ve can kaybı yaşanmadı. CAN VE MAL KAYBI YOK Depremle ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “öncelikle hepimize geçmiş olsun İstanbul'da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük'te net bir şekilde his edildi. Çünkü deprem 15 saniye sürdü. Bu deprem anında okullarımızın idareleri öğrencilerimizi güvenli bir şekilde okuldan tahliye ederek okulun güvenli yerinde topladılar. Yapılan yoklamalar sonrasında öğrencilerimizin velilerine teslim edildi. Depremle ilgili yapılan izlemeler sonrasında her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem izlemlerimiz ve araştırmalarımız devam ediyor” şeklinde Konuştu. BAŞKAN SEZER “EKİPLERİMİZ DEPREMLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPIYOR  Gölcükte yaşanan depremden dolayı açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, arkadaşlarımız görev başında” dedi. Depremle ilgili açıklamasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “yaşadığımız depremde her hangi bir hasar olmadı. Okulda öğrenciler güvenli bir şekilde tahliye edildi. Kaymakam Cengiz Karabulut ve milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu kararıyla okullar tatil edildi. Öğrenciler okulda velilerine teslim edildi. Biz depremle ilgili gereken tedbirimizi aldık. Arkadaşlarımız görev başında ve hepimiz hazır haldeyiz. Gölcük'de Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.Deprem çalışmasıyla ilgili devletimiz ne yapın derse bizlerde onu yapacağız” dedi. GESOTİM SAHADA Gölcuk Arama Kurtarma Derneği Gesotim Başkanı Necmi Kocaman ve ekibi hissedilen deprem sonrası Gölcük’ün tamamında kontrolleri yaptı. Başkan Kocaman “İlçemizde depremle ilgili sorun yok panik var. Gesotim ekibi olarak Konuyu ciddi şekilde kontrol ediyoruz. Gölcük Gesotim afet koordinasyon merkezinde taakkuz halindeyiz”dedi. Fahri Haner
Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; İstanbul’da 14.00 sularında meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin büyüklüğü 6 olarak ölçüldü. Merkez üssünün Marmara Ereğlisi olduğu açıklanan ve Kandilli Rasathanesi tarafından da 6 büyüklüğünde ölçülen deprem Gölcüklülere 17 Ağustos’u hatırlattı. Oldukça korkutan deprem vatandaşlar sokağa döktü. Okulları, Kafeler ve bankalar boşaldı. İnsanlar uzun süre iş yeri ve evlerine giremedi. Dün yaşadığımız deprem bize bir kez daha deprem gerçeğini hatırlattı.

İstanbul'da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük'te his edildi. Depremden dolayı sokaklara koşan vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Depremle ilgili açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “yaşanan depremde her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Gerekli önlemleri alıyoruz” dedi.

OKULLAR BOŞALTILDI
Öğle saatlerinde merkez üstü Silivri'de yaşanan deprem Gölcük'te sallandı. Depremi fark eden halk ev ve işyerlerini terk ederek sokağa kaçtılar. Aynı zamanda okulda öğrenciler güvenli bir şekilde okul idaresi tarafından tahliye edilerek okul bahçesinde topladılar. Okul idaresi tarafından yoklama yapıldı. Yoklamadan sonra okul önüne gelen öğrenci velilerine öğrencileri teslim edildi. Tüm kamu kurum ve kuruluşları sokakta güvenli bir yere geçerek depremin geçmesini beklediler. Yaşanan depremde mal ve can kaybı yaşanmadı.

CAN VE MAL KAYBI YOK
Depremle ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “öncelikle hepimize geçmiş olsun İstanbul'da yaşanan deprem ilçemiz Gölcük'te net bir şekilde his edildi. Çünkü deprem 15 saniye sürdü. Bu deprem anında okullarımızın idareleri öğrencilerimizi güvenli bir şekilde okuldan tahliye ederek okulun güvenli yerinde topladılar. Yapılan yoklamalar sonrasında öğrencilerimizin velilerine teslim edildi. Depremle ilgili yapılan izlemeler sonrasında her hangi can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem izlemlerimiz ve araştırmalarımız devam ediyor” şeklinde Konuştu.

BAŞKAN SEZER “EKİPLERİMİZ DEPREMLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPIYOR 
Gölcükte yaşanan depremden dolayı açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, arkadaşlarımız görev başında” dedi.

Depremle ilgili açıklamasını yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “yaşadığımız depremde her hangi bir hasar olmadı. Okulda öğrenciler güvenli bir şekilde tahliye edildi. Kaymakam Cengiz Karabulut ve milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu kararıyla okullar tatil edildi. Öğrenciler okulda velilerine teslim edildi. Biz depremle ilgili gereken tedbirimizi aldık. Arkadaşlarımız görev başında ve hepimiz hazır haldeyiz. Gölcük'de Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.Deprem çalışmasıyla ilgili devletimiz ne yapın derse bizlerde onu yapacağız” dedi.

GESOTİM SAHADA
Gölcuk Arama Kurtarma Derneği Gesotim Başkanı Necmi Kocaman ve ekibi hissedilen deprem sonrası Gölcük’ün tamamında kontrolleri yaptı. Başkan Kocaman “İlçemizde depremle ilgili sorun yok panik var. Gesotim ekibi olarak Konuyu ciddi şekilde kontrol ediyoruz. Gölcük Gesotim afet koordinasyon merkezinde taakkuz halindeyiz”dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.