DEPREM ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Gölcük 16.08.2020 - 22:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEPREM ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği programda Gölcük depreminde hayatını kaybedenler 21 yılında anılıyor Kocaeli Koz

Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı programda Gölcük depreminin 21. yıl dönümünde hayatını kaybedenler anıldı. Gölcüklülerin yoğun ilgi gösterdiği programda bazı vatandaşlar göz yaşlarını tutamazken bazı vatandaşlar da ailesiyle birlikte o gün yaşananları tekrardan yad etti. PROTOKOL TAM KADRO Gölcük Kavaklı Sahili’nde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Tuğamiral Garnizon Komutanı Refik Levent Tezcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbay, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl AFAD Müdürü Salim Tekoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Özgür Yıldızlı, BBP İl Başkanı Remzi Kaya katıldı. “MÜCADELERİNE DEVAM ETMİŞTİR” Kuran ve dua okumasının ardından kürsüye gelerek konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “45 sayelik sürede biz çok şey öğrendik. Aslında depremin değil, depreme dayanıksız binaların neler yaşattığını öğrendik. Meydana gelen depremde, deprem esnasında bir çok insanı, en ağır kaybı Gölcük ilçesi yaşadı. Biz Gölcük ilçesi olarak da aslında benzer şeyleri yaşadık. Yaşanan tüm olaylara rağmen Gölcüklüler mücadelelerine devam etmiştir. Gölcük’ün bugünkü modern kimliğe ulaşmasında Gölcüklülerin payı büyüktür. Bu senenin başında kentsel dönüşüm çalışmaları yaptık. Bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Şehit olan vatandaşları saygıyla anıyorum, yakınlara baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.    
Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği programda Gölcük depreminde hayatını kaybedenler 21 yılında anılıyor Kocaeli Koz

Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı programda Gölcük depreminin 21. yıl dönümünde hayatını kaybedenler anıldı. Gölcüklülerin yoğun ilgi gösterdiği programda bazı vatandaşlar göz yaşlarını tutamazken bazı vatandaşlar da ailesiyle birlikte o gün yaşananları tekrardan yad etti.

PROTOKOL TAM KADRO Gölcük Kavaklı Sahili’nde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Tuğamiral Garnizon Komutanı Refik Levent Tezcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbay, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl AFAD Müdürü Salim Tekoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Özgür Yıldızlı, BBP İl Başkanı Remzi Kaya katıldı.

“MÜCADELERİNE DEVAM ETMİŞTİR”

Kuran ve dua okumasının ardından kürsüye gelerek konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “45 sayelik sürede biz çok şey öğrendik. Aslında depremin değil, depreme dayanıksız binaların neler yaşattığını öğrendik. Meydana gelen depremde, deprem esnasında bir çok insanı, en ağır kaybı Gölcük ilçesi yaşadı. Biz Gölcük ilçesi olarak da aslında benzer şeyleri yaşadık. Yaşanan tüm olaylara rağmen Gölcüklüler mücadelelerine devam etmiştir. Gölcük’ün bugünkü modern kimliğe ulaşmasında Gölcüklülerin payı büyüktür. Bu senenin başında kentsel dönüşüm çalışmaları yaptık. Bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Şehit olan vatandaşları saygıyla anıyorum, yakınlara baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.