Deprem eğitim stantları vatandaşları bilinçlendirdi

Eğitim 21.08.2013 - 08:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Deprem eğitim stantları vatandaşları bilinçlendirdi

Fevziye Camii ve Kocaeli Fuar alanında kurulan deprem bilinçlendirme stantlarında deprem konusunda bilgiler verildi.

Büyükşehir Belediyesi, deprem acılarının bir kez daha yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. 25. Deprem Kayıt İstasyonu açan Büyükşehir, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde açtığı stantlarla vatandaşları bilinçlendiriyor.  STANTLAR KURULDU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü tarafından her yıl 17 Ağustos Depremi anma etkinlikleri kapsamında kurulan deprem bilinçlendirme standı bu sene de Fevziye Camii ve Kocaeli Fuar alanında kuruldu.  BİLGİLENDİRME YAPILDI Görevli personel tarafından vatandaşlara; Deprem Tedbirleri ve Teknik Bilgileri kitapçığının yanı sıra yaşadıkları bölgelerin jeolojik durumu, sismik tehlikesi gibi konular hakkında bilgiler verildi. Öte yandan daha detaylı deprem eğitimi almak isteyenlere de hazır formlar verilip Sismoloji İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde deprem eğitimi almaları için randevu verildi.  
Fevziye Camii ve Kocaeli Fuar alanında kurulan deprem bilinçlendirme stantlarında deprem konusunda bilgiler verildi.

Büyükşehir Belediyesi, deprem acılarının bir kez daha yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. 25. Deprem Kayıt İstasyonu açan Büyükşehir, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde açtığı stantlarla vatandaşları bilinçlendiriyor. 

STANTLAR KURULDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü tarafından her yıl 17 Ağustos Depremi anma etkinlikleri kapsamında kurulan deprem bilinçlendirme standı bu sene de Fevziye Camii ve Kocaeli Fuar alanında kuruldu.

 BİLGİLENDİRME YAPILDI

Görevli personel tarafından vatandaşlara; Deprem Tedbirleri ve Teknik Bilgileri kitapçığının yanı sıra yaşadıkları bölgelerin jeolojik durumu, sismik tehlikesi gibi konular hakkında bilgiler verildi. Öte yandan daha detaylı deprem eğitimi almak isteyenlere de hazır formlar verilip Sismoloji İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde deprem eğitimi almaları için randevu verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.